GNTM 5: Τα επίδοξα μοντέλα ρίχτηκαν στην "μάχη" για ένα πολυπόθητο δωμάτιο στην βίλα - Ποια ομάδα κοριτσιών τα κατάφερε;

Ο κακός "χαμός"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Τα επίδοξα μοντέλα ρίχτηκαν στην

Το βράδυ της Δευτέρας (10/10) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένα νέο επεισόδιο στο GNTM 5 μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Μπορεί οι διαγωνιζόμενες να πέρασαν από 40 κύματα προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την πολυπόθητη βίλα ωστόσο οι σκληρές δοκιμασίες τώρα αναμένεται να ξεκινήσουν.

Συγκεκριμένα, σε κάθε κύκλο του ριάλιτι μοντέλων έχουμε παρακολουθήσει το πώς τα επίδοξα μοντέλα "ρίχνονται" στην μάχη προκειμένου να καταφέρουν να μπουν και να επιλέξουν το επιθυμητό δωμάτιο στην βίλα.

Επόμενο ήταν λοιπόν για εκείνες να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να βελευτούν -δείτε επίσης εδώ ποια παίκτρια θα είναι η πρώτη που θα αποχωρήσει.

Η μάχη ξεκίνησε για τα καλά στο GNTM 5 - Η πρώτη είσοδος των μοντέλων στη βίλα του GNTM5

Αυτό το πρόσωπο ξαναμπαίνει στο GNTM 5

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα, την οποία βλέπαμε στις οντισιόν του GNTM 5 να υποδέχεται τις διαγωνιζόμενες πριν μπουν στο πλατό. Μεταξύ άλλων λοιπόν, η influencer αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στο ριάλιτι, όμως με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

«Ήμουν φαν του GNTM και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Οι φίλοι μου με δήλωναν σε καλλιστεία για να γίνω μοντέλο αλλά είχα αυστηρό περιβάλλον και δεν μπορούσα να γίνω. Οι φίλες μου με έγραψαν στο ίδιο πρακτορείο με τη Βίκυ Καγιά αλλά τράκαρα και δεν μπορούσα να πάω στο κάστινγκ. Στις οντισιόν μου άρεσε πάρα πολύ η επαφή που είχα με τα κορίτσια. Δεν σκεφτόμασταν κάμερες και περάσαμε πολύ ωραία», ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο ριάλιτι λέγοντας: «Ξέρω αλλά δεν μπορώ να σου πω. Θες να έρθεις εσύ να πάρουμε τηλέφωνο τώρα;. Τι μπορεί να προσφέρεις στο GNTM όμως;».