GNTM 5: Σοβαρό ατύχημα στο πρώτο σετ για διαγωνιζόμενη - Αναγκάστηκε να αποχωρήσει

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Σοβαρό ατύχημα στο πρώτο σετ για διαγωνιζόμενη - Αναγκάστηκε να αποχωρήσει

Από την πρώτη δοκίμασία τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 5 μπήκαν για τα καλά στα βαθιά καθώς οι δυσκολίες προβλέπεται να μην έχουν τέλος μιας και τα πρώτα κλάματα δεν άργησαν να έρθουν. Συγκεκριμένα, τα 21 μοντέλα μετά την είσοδο στο σπίτι αντίκρισαν την Μαίρη Βυτινάρος να φορά ένα αέρινο φόρεμα κάνοντας κούνια με θέα το κενό.

Ωστόσο, ακόμη και τα απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Όπως είδαμε λοιπόν πριν από λίγο η Γρηγοριάνα Πλυτά δεν εμφανίστηκε στο πλατό του ριάλιτι εγκαίρως όπως τα υπόλοιπα κορίτσια καθώς ανακοίνωσε πως τραυματίστηκε την ώρα του σετ.

Το ατύχημα της Γρηγοριάνας Πλυτά στο GNTM 5

Όπως ανέφερε η ίδια έπεσε καταλάθος στο πόδι της μια μεγάλη μπαταρία με αποτέλεσμα να κουτσαίνει. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό αφού σε 2 με 3 μέρες θα της έχει περάσει μιας και δεν είναι ούτε κάταγμα ούτε σπάσιμο.

Γρηγοριάνα Πλύτα

Λίγα λόγια για την Γρηγοριάνας Πλυτά από το GNTM 5

Η 22χρονη Γρηγοριάνα είναι Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μένει στην Κύπρο ενώ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια της οικογένειας. Σπουδάζει παιδαγωγικά ενώ από τα 18 της ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει κάνει φωτογραφίσεις, καμπάνια για περιοδικό ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλες και τώρα έρχεται με φόρα στο GNTM. Τα στοιχεία της προσωπικότητάς της που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ίδια λέει, είναι η ευγένεια, η ευαισθησία, η δύναμη αλλά και το πείσμα της.

MOTTO: No one is you and this is your power