GNTM 5: Η ανακοίνωση του Τάσου Σοφρωνίου τάραξε τα επίδοξα μοντέλα - Διαγωνιζόμενη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Η ανακοίνωση του Τάσου Σοφρωνίου τάραξε τα επίδοξα μοντέλα - Διαγωνιζόμενη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι εξελίξεις και στο αποψινό (11/10) επεισόδιο του GNTM 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς σημειώθηκε ένας νέος τραυματισμός μετά από εκείνον που είχε η Γρηγοριάνα Πλύτα καθώς της έπεσε ένα βαρύ αντικείμενο στο πόδι με αποτέλεσμα να κουτσαίνει.

Μεταξύ άλλων, το θύμα αυτή τη φορά ήταν η Κάτια Κιζίμα καθώς ο Τάσος Σοφρωνίου ανακοίνωσε την ώρα του σετ πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τη λεκάνη της από την πόρτα του βαν που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω της, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σοβαρό ατύχημα για την Κάτια Κίζιμα στο GNTM 5

Συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τα υπόλοιπα επίδοξα μοντέλα ωστόσο δεν είχε κάποια λήψη μαζί της αφού δεν πρόλαβε. εξαιτίας της κατάστασής της. Έτσι λοιπόν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως θα προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση, αν δεν έχουν αντίρρηση και οι υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες τελικά συμμφώνησαν με την απόφαση.

GNTM 5 - Κάτια Κιζίμα

Λίγα λόγια για την Κάτια Κιζίμα

Με καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία η 29χρονη Κάτια έρχεται στο GNTM για να βάλει… γκολ. Ο ανταγωνισμός και η συνύπαρξη με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν την τρομάζει μιας και έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια.
Έχει εμπειρία στο μόντελινγκ, το οποίο ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram. Αμέσως βρήκε πρακτορείο κι από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο. Δηλώνει ερωτευμένη με τον χώρο της μόδας και βλέπει το GNTM σαν μια νέα πρόκληση, μετά το ποδόσφαιρο.

MOTTO: Αν όχι τώρα πότε;