GNTM 5: Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες και σπάραξε στο κλάμα

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες και σπάραξε στο κλάμα

Για μια ακόμη φορά το επεισόδιο του GNTM 5 τα είχε όλα μέσα μιας και οι εξελίξεις έτρεχαν με γοργούς ρυθμούς ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, οι παίκτριες έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπες με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης όπου μια διαγωνιζόμενη τραυματίστηκε σοβαρά -δείτε εδώ τί συνέβη.

Τις χειρότερες φωτογραφίες στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 τις είχαν οι: Νάγια, Δέσποινα και Τζούλια. Τελικά εκείνη η οποία έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Νάγια η οποία δεν περίμενε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Τα πρώτα λόγια της Νάγιας μετά από την αποχώρησή της στο GNTM 5

«Από τη μία θέλω να γυρίσω στους δικούς μου, που έχω να τους δω καιρό και μου λείπουν, από την άλλη εννοείται ήθελα να συνεχίσω! Θα συνεχίσω έξω. Θα κάνω πολλά πράγματα έξω! Όλο αυτό το ταξίδι γενικά ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από όλα αυτά που έχω ζήσει.

Περίμενα τόσο καιρό να το ζήσω. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πότε θα βρεθώ εγώ εκεί και ακόμα μέχρι και σήμερα δεν το έχω πολύσυνειδητοποιήσει!».

Ποια είναι η Νάγια Κοντοστεργίου

Η 18χρονη Νάγια ζει στη Νέα Σμύρνη και μόλις τελείωσε το σχολείο. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, ένα κοριτσάκι από τη μαμά της και δύο αγοράκια από τον μπαμπά της. Στο GNTM έρχεται για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο μόντελινγκ, μιας και περίμενε να τελειώσει το σχολείο για να ακολουθήσει το όνειρο της, που δεν είναι άλλο από τη μόδα. Όταν ήταν μικρή ήταν αθλήτρια της ρυθμικής ενώ το παρατσούκλι της ήταν «Ποκαχόντας». Η ίδια δηλώνει πεισματάρα, φιλόζωη, προσαρμόσιμη και κοινωνική ενώ θεωρεί ότι το χαρακτηριστικό της, που θα την κάνει να ξεχωρίσει, είναι η επικοινωνία.

MOTTO: You get what you work for, not what you wish for