Love Island: Ράκος ψυχολογικά η Νίκη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο - «Τέλος τα "οπτασία μου"»

Πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Ράκος ψυχολογικά η Νίκη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο - «Τέλος τα

Οι ανατροπές είναι γεγονός για την βίλα του Love Island μιας και μπορεί να είναι ακόμη οι πρώτες ημέρες για τους παίκτες, ωστόσο οι διαφωνίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Έτσι, ένας τσακωμός που προηγήθηκε ανάμεσα στην Κλαούντια και την Νίκη έφερε τα πάνω κάτω. Μάλιστα, έχει θυμίσει σε πολλούς χρήστες του Twitter τη Μαρίνα Πατούλη.

Συγκεκριμένα, η Νίκη δεν δίστασε να αναφέρει πως η δεύτερη είναι "ανακατώστρα" μέσα στο σπίτι. Από την άλλη, η Κλαούντια δεν δίστασε να βγάλει τα μαχαίρια μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε βολεύει ο Άλέξανδρος Λουσάι, ποιος άλλος θα σε διαλέξει;». Φυσικά, η Νίκη λίγο αργότερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μιας και η όλη κατάσταση δεν της αρέσει καθόλου.

Ράκος η Νίκη στη βίλα του Love Island

Πριν το υαλουρονικό και τις πλαστικές - Πως ήταν στο παρελθόν η Νίκη του Love Island

Το Love Island έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες και ήδη από τα πρώτα επεισόδια το κοινό δεν σταμάτησε να σχολιάσει κάθε κίνηση και κάθε ατάκα των παικτών. Το ριάλιτι του έρωτα γυρίζεται στην Τενερίφη και σκοπός είναι να βρουν όλοι τον έρωτα.

Μία από τις παίκτριες που τράβηξε την προσοχή του κοινού από την πρεμιέρα ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου. Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε με μακρύ ξανθό μαλλί και εντυπωσιακά ρούχα και έτσι θύμισε σε πολλούς χρήστες του Twitter τη Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια πριν από κάποια χρόνια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν πως έχει κάνει μερικές μικρές επεμβάσεις πάνω της, όπως τα χείλη της και η μύτη της.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Tv-24.gr