Love Island: Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος απέρριψε 4 κοπέλες για τα μάτια της...

Είναι αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος απέρριψε 4 κοπέλες για τα μάτια της...

Όπως φαίνεται κάποιος χάνει στα χαρτιά και κάποιος άλλος κερδίζει στον έρωτα. Μπορεί η Νίκη με τον Αλέξανδρο να έληξαν άδοξα την σχέση που είχαν δημιουργήσει στο "Love Island", ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, ο καινούργιος παίκτης της βίλας, Παναγιώτης Αβραμόπουλος έπρεπε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι του για αυτή την εβδομάδα. Μπορεί στην αρχή να ήθελε την Αναστασία, ωστόσο αποφάσισε πως θα ήταν πιο τίμιο να επιλέξει κάποια η οποία είναι στην ουσία μόνη της.

Μπορεί να απέρριψε 4 ολόκληρες κοπέλες ωστόσο θέλησε να δώσει την ευκαιρία στην Κλαούντια Πένκα η οποία έχει έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα μιας και την έχουμε δει προς το παρόν να φέρνει αρκετές εντάσεις.

Ο Παναγιώτης επέλεξε την Κλαούντια ως ταίρι του στο Love Island

5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για το Love island

  • Τι συμβαίνει με τα κινητά: Σίγουρα θα έχετε ακούσει το «έχω μήνυμα» που φωνάζουν οι παίκτες όταν χτυπάει το κινητό τους. Η αλήθεια είναι λοιπόν πως τα συγκεκριμένα κινητά δεν τα χρησιμοποιούν συνέχεια και προφανώς δεν μπορούν να μπουν στο διαδίκτυο ή να καλέσουν κάποιον εκτός βίλας. Η παραγωγή τους ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιο μήνυμα – αποστολή και ο παίκτης πρέπει βάσει σεναρίου να φωνάξει δυνατά «έχω μήνυμα», μαζεύοντας και τους υπόλοιπους για να τους το διαβάσει.
  • Το κρυφό δωμάτιο: Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να προβάλει έναν παίκτη να καπνίζει κι έτσι στο Love Island έχει προβλεφθεί ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορούν να πάνε οι παίκτες και να κάνουν το τσιγάρο τους. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στο Big Brother.
  • Ο χρόνος δεν έχει σημασία: Δεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.
  • Βραδινό στη βίλα: Αν και βλέπουμε τους παίκτες να παίρνουν το πρωινό τους στη βίλα του Love Island, στα πλάνα που προβάλλονται δεν υπάρχει πουθενά το βραδινό τους. Δεν τρώνε; Όχι φυσικά. Απλά το βραδινό το έχει αναλάβει μια εταιρεία catering, η οποία τους φτιάχνει έναν μπουφέ με κοτόπουλο, ψάρι και λαχανικά. Εκείνη τη στιγμή οι κάμερες δεν γράφουν και οι παίκτες μπορούν να φάνε με την ησυχία τους, αλλά και να φορτίσουν τα μικρόφωνά τους. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Megan Barton Hanson, η παραγωγή δεν αφήνει τα ζευγάρια να κάθονται δίπλα διπλά και να συνομιλούν, προκειμένου να μη χαθεί κάποια «πιπεράτη» ατάκα.
  • Ο έλεγχος για ΣΜΝ: Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.