Άπιστος (12/10): Αιματηρό το σημερινό επεισόδιο - Η Ντερίν μαχαιρώνει τον...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος (12/10): Αιματηρό το σημερινό επεισόδιο - Η Ντερίν μαχαιρώνει τον...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος, καθώς σήμερα 12/10 ένας πρωταγωνιστής θα πέσει κάτω μετά από μαχαιριά που θα δεχτεί. Συγκεκριμένα, η Ντερίν θα πάρει το μαχαίρι και θα σημαδέψει την Ασιγιά, όμως ο Βολκάν θα μπει μπροστά - δείτε εδώ αποκλειστικό με φωτογραφίες πριν προβληθεί στην τηλεόραση.

Οι σημερινές 12/10 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος

Επεισόδια: 145Β - 146 - 147Α.

Τα λόγια της Ασιγιά προκαλούν την απόλυτη οργή στην Ντερίν, η οποία είναι πλέον αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Όμως, τελικά, θα οδηγήσει στην εντατική τον άνθρωπο που αγαπάει πιο πολύ από οποιονδήποτε. Θα καταφέρει η κυρία Γκιονούλ να τη γλυτώσει από τη φυλακή, μετά από αυτό της το ξέσπασμα; Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην κατάσταση της υγείας του Βολκάν. Όμως, η πραγματική ανησυχία ξεκινά όταν εκείνος συνέρχεται και καλείται να δώσει την κατάθεσή του στην αστυνομία.

Θα καταφέρει η κυρία Γκιονούλ να προστατεύσει την κόρη της και να γλιτώσει την οικογένειά της από μία επερχόμενη καταστροφή ή η επιρροή της Ασιγιά είναι, τελικά, καταλυτική πάνω στον Βολκάν; Η επιστροφή του Βολκάν στο σπίτι του, του επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Η κυρία Γκιονούλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να κρατήσει αυτόν τον άνθρωπο μακριά από την οικογένειά της.

Άπιστος ΣΚΑΙ εξελίξεις 28/9

Το τέλος της Ντενίρ!

Ευτυχισμένο θα είναι το φινάλε για όλες τις γυναίκες της τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ «Απιστος» αφού όλες θα δουν, μετά από πολλά δεινά που πέρασαν, τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται! Όσο για την Ντερίν, επιτέλους η τύχη θα της χαμογελάσει.

Ήταν το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας της σειράς. Μπήκε χωρίς να το γνωρίζει ανάμεσα σ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι και αφού διεκδίκησε τον παράνομο έρωτά της με τον άντρα που αγάπησε, τον παντρεύτηκε, έκανε παιδί μαζί του και του έδωσε και μεγάλη εξουσία τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, στη συνέχεια εκείνος παραδέχεται πως ποτέ δεν την αγάπησε!

Η Ντερίν χάνει το μυαλό της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr