Love Island: Τον έπιασε το παράπονο και "λύγισε" στο πλευρό της Χριστίνας Μητσάκου - Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος Κώτσης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island: Τον έπιασε το παράπονο και

Το βράδυ της Τετάρτης (12/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Love Island όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο ο Αλέξανδρος "άνοιξε" την καρδιά του στην Χριστίνα και της αναφέρθηκε αναφορικά με την ανασφάλεια που έχει ο ίδιος.

Μάλιστα, οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που θα παρακολουθήσουμε απόψε και έναν παίκτη να αποχωρεί από το ριάλιτι -δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες.

"Λύγισε" ο Αλέξανδρος στο Love Island

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αφού ανέφερε πρώτα στην Χριστίνα πως δεν θέλει να την χάσει, στην συνέχεια ξεκίνησε να κλαίει την ίδια ώρα που η αγαπημένη του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Κούκλος με γαλάζια μάτια ο αδερφός του Αλέξανδρου Κώτση

Μπορεί το "Love Island" να μην σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ αναλυτικά ωστόσο ένας από τους παίκτες που φαίνεται να έχει κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις είναι και ο Αλέξανδρος Κώτσης. Συγκεκριμένα, έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον κόσμο του μόντελινγκ παγκοσμίως.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως έχει και έναν αδερφό τον οποίο σίγουρα θα πρέπει να τον έχετε δει κάπου. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κώτση ο οποίος υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα των '90s στην Ελλάδα.

Ο Θοδωρής ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά στα shows ενώ μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής στην πολύ επιτυχημένη ταινία των Ρέππα-Παπαθανασίου το 1999.

Θοδωρής Κώτσης

Θπδωρής Κώτσης - Είναι ο αδερφός του Αλέξανδρου