Love Island: "Μουδιασμένη" η υποδοχή του νέου παίκτη από τα αγόρια της βίλας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island:

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς ωστόσο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του "Love Island". Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο η νέα άφιξη στη βίλα είναι γεγονός μιας και ο Γιώργος Σωτηρίου έχει έρθει πιο αποφασισμένος από ποτέ ενώ λίγο νωρίτερα ο Αλέξανδρος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Φυσικά, η υποδοχή του νέου παίκτη ήταν αρκετά μουδιασμένη από τα αγόρια της βίλας μιας και δεν περίμεναν πως θα έρθει ένα ακόμη αγόρι στην παρέα.

Ωστόσο, εκείνοι ήταν αυτοί που τελικά ξενάγησαν τον νέο παίκτη στην βίλα κάτι που δεν άρεσε στον Γιώργο αφού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα κάποιο κορίτσι να μου δείξει το σπίτι».

Η άφιξη του Γιώργου Σωτηρίου στη βίλα του Love Island

Αποκλειστικό - Love island: Αποχώρησε παίκτης μετά από καυγά

Λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ το Love Island ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό. Όχι τόσο μέσα από το περιεχόμενό του, αλλά μέσα από τις ατάκες των παικτών που αποτελούν πολλές φορές πηγή για σχόλια στα social media.

Νέοι παίκτες έχουν μπει (δείτε εδώ την τελευταία προσθήκη στο παιχνίδι), ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί και έχουν χωρίσει, ωστόσο όπως σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε και μία ηχηρή οικειοθελής αποχώρηση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς και ορισμένων συμπαικτριών του.

Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr