Άλλο ένα επεισόδιο του Love Island όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος του. Φυσικά, οι ανατροπές δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά καθώς όπως είδαμε οι αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις ήταν το κύριο γεγονός. 

Φυσικά, η άφιξη της Τζούλιας Καραγιάννη δεν έμεινε σε κανέναν απαρατήρητη καθώς τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να την σχολιάσουν –δείτε εδώ αναλυτικά.

Ωστόσο, η ίδια στο τέλος έπρεπε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι της, αφού πρώτα πέρασε από μια συνέντευξη τα αγαόρια της βίλας προκειμένο να δει ποιος είναι στα γούστα της. Τελικά αυτός που της κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον ήταν ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Η Τζούλια Καραγιάννη επέλεξε το ταίρι της στο Love Island 

Αντί να το ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ το ανακοίνωσε ο ALPHA – Κόβεται πρόωρα το…

Μια άσχημη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου για ένα πολυσυζυτημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, που αντί να το ανακοινώσει το ίδιο το κανάλι, τελικά το ανακοίνωσε ο ALPHA σήμερα 13/10 το πρωί.

Ένα αγαπημένο – ειδικά για το twitter – πρόγραμμα κόβεται οριστικά στα μέσα Νοεμβρίου λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει.

Δείτε στο TV-24.gr για ποιο πρόγραμμα μιλάμε.