Τέλος από τον ΣΚΑΙ γνωστός δημοσιογράφος - Αναλαμβάνει τρίωρη εκπομπή σε άλλο κανάλι

Αποχώρηση "βόμβα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος από τον ΣΚΑΙ γνωστός δημοσιογράφος - Αναλαμβάνει τρίωρη εκπομπή σε άλλο κανάλι

Μια αποχώρηση "βόμβα" ανακοινώθηκε νωρίτερα από τον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα από τον ενημερωτικό τομέα, ο οποίος ανήκε για χρόνια στο δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου, ενώ αποχωρούν ακόμα δύο άτομα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρας της εκπομπής τους στον σταθμό.

Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Υποφάντης

Ο λόγος για τον Νίκο Υποφάντη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να μετακομίσει στο Action 24, όπου και θα αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στη ζώνη 10:00 – 13:00.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος είχε αναλάβει αρκετές φορές την παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού, επιθυμούσε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την περαιτέρω αξιοποίηση του στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, κάτι το οποίο τελικά δε συνέβη.

Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Υποφάντης 

Οι δηλώσεις του Νίκου Υποφάντη για την Φώφη Γεννηματά

«Τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισίμιση χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς.

Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ερχόταν στα τμήματα αυτά με δωράκια. Έμπαινε, τα έδινε στα παιδιά. Σηκώνεται, αγκαλιάζει την εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί σύζυγο μου και μας λέει το εξής. «Ξέρω τι περνάτε. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς που έχει και ο γιος σας σε άλλο σημείο, το παλεύω και είμαι εδώ γερή».

Μας παίρνει μια αγκαλιά και είναι εκείνη την ώρα ένα στήριγμα για τους γονείς που περνούν ότι περνούν.Πέραν της πολιτικής που δεν την εξετάζουμε… Το ανθρώπινο κομμάτι μόνο βλέπουμε. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο! Έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί».