Asia Express: Έμειναν σε σοκ οι παίκτες με την απρόσμενη "εισβολή" - Ποιο ζευγάρι μπήκε ξανά στο παιχνίδι;

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Asia Express: Έμειναν σε σοκ οι παίκτες με την απρόσμενη

Το βράδυ της Παρασευής (14/10)ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως είναι λογικό, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι γεγονός μιας και ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε ένα ζευγάρι το οποίο μετά από την αποχώρησή τους επέστρεψε και πάλι.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που μπήκε και πάλι στο παιχνίδι είναι η Kat Kat με την Βιβή Μπασινά. Ωστόσο, οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται πως δεν τους άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη "εισβολή".

Ανάμεσα στα άτομα που έδειξαν φανερά την ενόχλησή τους ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να μην κρυβόμαστε, να μην είμαστε όλοι υποκριτούλες. Τι εμείς τσάμπα τρέχουμε; Θα προτιμούσα να έμπαινε κάποιος καινούργιος να φέρει φρέσκο αίμα και να δει το αγγούρι».

Η άφιξη στο Asia Express

Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Asia Express

Δεν έκατσαν να σκάσουν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, αφού όντες δυσαρεστημένοι από την παραγωγή του Asia Express ζήτησαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Οι δυο τους περιέγραψαν στην κάμερα του Breakfast at Star όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή τους, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι υπήρχαν και κάποιοι που δεν τους καλοέβλεπαν.

Η Ιλάειρα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή τους, περγράφοντας τις κακουχίες που έζησαν όσο παρέμεναν στο παιχνίδι, ενώ σε άλλη εκπομπή, στο Open Weekend, ο Μαυρίκιος ξέσπασε σε κλάματα, όταν έκανε μια αναδρομή στα όσα τους έχει καταλογίσει ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα.

Eίπαν στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star»:

«Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια. Μιας και μιλάμε τώρα στο κανάλι που έκανε την παραγωγή, μπορούμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω. Ήμασταν το ζευγάρι που όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήμασταν στην επικαιρότητα πιο πολύ απ’ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα κλίμα λίγο μαζί μας περίεργο.

Το έβλεπες στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους. Όχι όλοι, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι. Τρία ζευγάρια είχαν θέμα μαζί μας, δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε σε δυάδες τα ζευγάρια για να κάνουμε μια φωτογράφιση. Όταν ρωτούσαμε τα ζευγάρια για το αν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, το ένα μετά το άλλο έλεγαν όχι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τη Χριστίνα Παππά και τον Δημήτρη Παππά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Οι δυο τους σηκώθηκαν πάνω κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε η Χριστίνα με όλο αυτό και την ευχαριστούμε πάρα πολύ και είπε “δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε, θα ξαναφωτογραφηθούμε εμείς με τα παιδιά”. Και φωτογραφήθηκαν δύο φορές για να υπάρξει ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας».