Εκτός Υπηρεσίας (17/10): Η υπόθεση πρέπει να κλείσει - Φυγαδεύουν την...

Χαμός με τις σημερινές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Υπηρεσίας (17/10): Η υπόθεση πρέπει να κλείσει - Φυγαδεύουν την...

Ο κακός χαμός θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας, διότι μετά το σχέδιο της Σωτηρίας και της Τοτίνας, μπλέκει η κυρία Γεωργία και τα ανίψια της. Δεν θα τους αφήσουν όμως έτσι. Η σύλληψή τους θα καθυστερήσει και γι' αυτό θα φροντίσει η Γιώτα.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Εκτός Υπηρεσίας

Επεισόδιο 09

Η κυρία Γεωργία και τα ανίψια της έχουν συλληφθεί και τα τρία μέλη του τμήματος, καθώς και η Γιώτα, συνειδητοποιούν ότι δεν συμφέρει κανέναν να φτάσει αυτή η υπόθεση στον εισαγγελέα. Έτσι αποφασίζουν να τους φυγαδεύσουν σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Παράλληλα, η Μπόμπα εκβιάζει την Ανκίτσα για την σχέση της με τον Στρατή και έτσι η Ανκίτσα ξαναγίνεται κατάσκοπος.

Η Σοφία δεν καταφέρνει να βάλει μπροστά το περιπολικό και αναγκάζεται να ζητήσει το αγροτικό του Γιάνναρου για την μεταφορά των λαθρεμπόρων. Εκείνος το παραχωρεί χωρίς να ξέρει ότι η Φώτω έχει γεμίσει την καρότσα με παράνομα προϊόντα- έκπληξη.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 18/10

Επεισόδιο 10

Ο Νερατζάκης είναι αγνοούμενος και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Σοφίας. Την ίδια ώρα τα δύο χωριά είναι αποφασισμένα όσο ποτέ να βρουν τον ένοχο της αρπαγής των οστών και οι τρεις αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Την προσοχή του Μένιου αποσπά το θεατρικό που θα κάνει με τη Λίζα ώστε να καταφέρει να έρθει πιο κοντά με το απωθημένο του.

Την ίδια ώρα και ενώ η πίεση ανεβαίνει, ο Αλέκος βρίσκει τον «ένοχο» στα σκοτεινά κιτάπια της ελληνικής συνωμοσιολογίας. Το σχέδιο είναι τραβηγμένο αλλά Σοφία και Μένιος συμφωνούν. Παράπλευρη απώλεια ο Νερατζάκης που παρεξηγεί και ξαναζεί το αμαρτωλό παρελθόν του.