GNTM 5: «Δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» - Ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες

Φανερή η αντιπάθεια μεταξύ δύο κοριτσιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» - Ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες

Μπορεί να μην βρίσκονται αρκετές μέρες μέσα στο σπίτι, ωστόσο είναι ήδη φανερές οι κόντρες οι κλίκες μεταξύ των διαγωνιζόμενων του GNTM 5, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο αποψινό 17/10 επεισόδιο του GNTM 5.

Συγκεκριμένα, η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας Κ. στην αποχώρηση της Εβελίνας, η οποία ανέφερε πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή.

Τα "καρφιά" της Γρηγοριάνας για την Αλεξία στο GNTM 5

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο. Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ.

Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά ενοχλημένη.

Ποια παίκτρια αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο

Για μια ακόμη φορά το επεισόδιο του GNTM 5 τα είχε όλα μέσα μιας και οι εξελίξεις έτρεχαν με γοργούς ρυθμούς ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, οι παίκτριες έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπες με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης όπου μια διαγωνιζόμενη τραυματίστηκε σοβαρά -δείτε εδώ τί συνέβη.

Τις χειρότερες φωτογραφίες στο επεισόδιο του GNTM 5 τις είχαν οι: Νάγια, Δέσποινα και Τζούλια. Τελικά εκείνη η οποία έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Νάγια η οποία δεν περίμενε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

«Από τη μία θέλω να γυρίσω στους δικούς μου, που έχω να τους δω καιρό και μου λείπουν, από την άλλη εννοείται ήθελα να συνεχίσω! Θα συνεχίσω έξω. Θα κάνω πολλά πράγματα έξω! Όλο αυτό το ταξίδι γενικά ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από όλα αυτά που έχω ζήσει.

Περίμενα τόσο καιρό να το ζήσω. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πότε θα βρεθώ εγώ εκεί και ακόμα μέχρι και σήμερα δεν το έχω πολύσυνειδητοποιήσει!».