GNTM 5: «Όχι και με μαγιό τυρόπιτα» - Το ασύλληπτο σχόλιο παίκτριας για την εμφάνιση του Χρήστου Μπίρμπα στη πισίνα

«Ήταν λίγο αστείο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Όχι και με μαγιό τυρόπιτα» - Το ασύλληπτο σχόλιο παίκτριας για την εμφάνιση του Χρήστου Μπίρμπα στη πισίνα

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Εβελίνας και λίγο πριν τη αποψινή 17/10 δοκιμασία αποχώρησης των κοριτσιών στο GNTM 5, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας εμφανίστηκαν στο σπίτι και στα κορίτσια και τα κάλεσαν να περάσουν μαζί την ημέρα στην πισίνα του σπιτιού.

Όλοι λοιπόν φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν τις βουτιές τους, με τους δύο coaches ταυτόχρονα να μοιράζονται και μερικές συμβουλές με τις διαγωνιζόμενες.

Τα σχόλια των κοριτσιών του GNTM 5 για το μαγιό του Χρήστου Μπίρμπα

Μάλιστα, το μαγιό του Χρήστου Μπίρμπα σχολιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις παίκτριες, με την Μαρίτα να λέει από την μία: «Ο Χρήστος με μαγιό είναι φανταστικός, ούτως ή άλλως είναι μοντέλο και φαίνεται», ενώ από την άλλη η Βικτώρια τόνισε: «Καλά ο Χρήστος ότι και να βάλει του πάει. Αυτό είναι γεγονός αλλά όχι και μαγιό τυρόπιτα. Ήταν λίγο αστείο το μαγιό του».

Όσα δεν ξέρουμε για τον νέο coach του GNTM 5

Εξασφαλίσαμε στοιχεία για το προφίλ του Χρήστου Μπίρμπα, του νέου coach, από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα περιγράφοντας αναλυτικά τον εαυτό του.

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Χρήστος Μπίρμπας