Αντώνης Κανάκης: «Τα παιδιά μου...» - Η συγκινητική αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη στην πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

«Ήταν μαχαιριά στην καρδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντώνης Κανάκης: «Τα παιδιά μου...» - Η συγκινητική αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη στην πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Πρεμιέρα έκαναν απόψε 17/10 οι Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ τα tweets) και κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια συγκινητική αναφορά στον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον κόσμο και ιδιαιτέρως τον αθλητικό, με πολλούς να τον αποχαιρετούν δημόσια, ενώ πριν δύο μέρες έγινε και η κηδεία του.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Μέσα σε όλη αυτή την ασχήμια υπάρχει ένα θλιβερό γεγονός που μας στεναχώρησε όλους, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αυτό το καταπληκτικό παιδί. Κάθεσαι και σκέφτεσαι πως ένα γεγονός που είναι τόσο στενάχωρο, τόσο θλιβερό κατάφερε και εκτόξευσε τόσες μεγάλες ποσότητες ομορφιάς σε αυτή την άσχημη κοινωνία στην οποία πλέον ζούμε. Από την καρδιά μας θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην οικογένειά του.

Αυτό που έγραψε στο σημείο με τα παιδιά του- που τυχαίνει και τα δικά μου παιδιά να είναι ακριβώς στην ίδια ηλικία -ότι θα προλάβει το μεγάλο παιδί να τον θυμάται ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Θέλαμε να κάνουμε αυτή την αναφορά για τον Αλέξανδρο γιατί ήταν μέσα σε αυτή την ασχήμια από τα πράγματα που μας άγγιξαν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Τι είπε στην έναρξη της αποψινής πρεμιέρας ο παρουσιαστής

«Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στην 16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Τις προάλλες είχαμε ένα γύρισμα κι εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, είχα την πλάτη μου, ο Γιάννης έπρεπε να διαβάσει κάτι μακριά και δεν έβλεπε κι ο Χρήστος τα βλέπει τα χάλια του. Μεγαλώνουμε. Πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να βάλουμε στην εκπομπή και το υλικό θα απλωθεί μέσα στην εβδομάδα. Μας λείψατε, ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας στέλνετε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν θα καθυστερήσω καθόλου και θα πάμε στο Τοπ Επικαιρότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.