GNTM 5: Φάνηκαν... όλα - Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Coty στην φωτογράφιση

«Τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Φάνηκαν... όλα - Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Coty στην φωτογράφιση

Στο tennis club του ΟΑΚΑ βρίσκονται στο αποψινό 17/10 επεισόδιο τα κορίτσια του GNTM 5 για την φωτογράφιση και οι σχεδιαστές Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσέδιδαν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτούσε το concept της φωτογράφισης, ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φρόντισε να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, μετά το δεύτερο λεπτό έρχονταν πάνω τους.

Αυτό που τους ζητήθηκε στην φωτογράφιση λοιπόν ήταν να χαρίσουν πόζες του τένις ντυμένες όμως με τουαλέτες και ψηλοτάκουνα παπούτσια έχοντας στο μυαλό τους ότι κάνουν μόδα και όχι αθλητισμό (δείτε εδώ τα φοβερά tweets για την αποψινή δοκιμασία).

Η Coty φάνηκε να δυσκολεύεται μάλιστα αρκετά καθώς το φόρεμά της μετακινούταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.

«Καμιά σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου, πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Λίγο τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν πολύ και νομίζω σε κάποια φάση εκεί το έχασα και νεύριασα», είπε χαρακτηριστικά η Coty.

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Coty στην φωτογράφιση του GNTM 5

Λίγα λόγια για την παίκτρια

Κότυ Γουγούση – Camacho

Μπορεί η ταυτότητα της να γράφει Κωνσταντίνα εκείνη όμως νιώθει ότι το Κότι είναι αυτό που της ταιριάζει και αποτυπώνει την ελεύθερη φύση της. Είναι 21 χρονών και αποτελεί κράμα Ελλάδας και Νότιας Αμερικής, μιας και η μητέρα της είναι από τη Χιλή. Αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη για αυτό και οι σπουδές της είναι πάνω στη γραφιστική και το digital art. Από τα 16
της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ είχε πάει και στο εξωτερικό για casting στο πρακτορείο Elite. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως freelancer ενώ ασχολείται και με τατουάζ. Στο GNTM ήλθε για να σπάσει τα στερεότυπα για τα τατουάζ και τα μοντέλα ενώ η ίδια λέει ότι το δυνατό της σημείο είναι πως
ξέρει να μεταμορφώνεται.

MOTTO: Do it freestyle and experimental