GNTM 5: Θα περπατήσουν σε πασαρέλα 65 μέτρων - Πιο δύσκολη από ποτέ η αποψινή δοκιμασία

Ποιο είναι το αβαντάζ της Νικόλ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Θα περπατήσουν σε πασαρέλα 65 μέτρων - Πιο δύσκολη από ποτέ η αποψινή δοκιμασία

Μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία είχαν να αντιμετωπίσουν απόψε 18/10 οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5, οι οποίες μετά τα μαθήματα πασαρέλας που έκαναν με την Βίκυ Καγιά, έπρεπε να τα δώσουν όλα μιας και θα συναντούσαν τον σχεδιαστή Peter Dundas.

Η αποψινή 18/10 δοκιμασία στο GNTM 5

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα μοντέλα θα περπατήσουν σε μια πασαρέλα 65 μετρών, η οποία χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και συγκεκριμένες σε 4 εποχές, κάτι εντυπωσιακό αλλά συνάμα πολύ δύσκολο.

Η Νικόλ ως η παίκτρια που κέρδισε την προηγούμενη φωτογράφιση θα ανοίξει την πασαρέλα, ενώ όσον αφορά το disadvantage, θα έχει τη δυνατότητα να αποκάλυψαν αν εκείνη θέλει ότι οι φωτογραφίες του backstage θα είναι αυτή που θα κριθεί στο πλατό.

Εκείνη ωστόσο, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει και η ανακοίνωση της απόφασής της ξάφνιασε τα υπόλοιπα κορίτσια. «Η στρατηγική μου είναι να τις κερδίσω όλες στα ίσα και να βγω για δεύτερη φορά η καλύτερη. Ξέρω τις δυνάμεις μου, έχω έρθει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και απλά ελπίζω ότι θα τα πάω καλά και δε χρειάζομαι κάποιο έξτρα avantage» είπε η Νικόλ.

Οι πρώτες δηλώσεις Εβελίνας & Έφης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τους

Κανονικός χαμός έγινε στο επεισόδιο του GNTM 5 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 καθώς είδαμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, αυτή της Εβελίνας αλλά και αυτή της Έφης.

Το πρωί της Τρίτης 18/10 οι δύο διαγωνιζόμενες μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η Εβελίνα είπε πως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα γόνατά της και αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω».

Η Έφη από την μεριά της είπε ότι δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.