GNTM 5: «Δεν νιώθω 100% γυναίκα, νιώθω και αγόρι και κορίτσι» - Η εξομολόγηση της Coty στους κριτές

«Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Δεν νιώθω 100% γυναίκα, νιώθω και αγόρι και κορίτσι» - Η εξομολόγηση της Coty στους κριτές

Εκτός από την Τζούλια και η Coty δεν έλαβε θετικά σχόλια για την απόδοσή της στην πασαρέλα αλλά την λήψη της στην αποψινή 19/10 δοκιμασία του GNTM 5, που πράγματι ήταν αρκετά απαιτητική.

Ένας κύριος λόγους που η Coty δεν κατάφερε να τα πάει καλά στην πασαρέλα είναι γιατί όπως είπε δεν δεν έχει βάλει ξανά τακούνια στη ζωή της.

Η εξομολόγηση της Coty

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως… Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι. Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα, ας ξεκινήσω από εκεί. Θεωρώ πως είμαι κι αγόρι και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά.

Γυρνώντας πίσω στη θέση μου νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω. Δεν είναι ταμπέλα σε καμια περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι» εξομολογήθηκε η Coty.

Λίγα λόγια για την φετινή παίκτρια του GNTM 5

Κότυ Γουγούση – Camacho

Μπορεί η ταυτότητα της να γράφει Κωνσταντίνα εκείνη όμως νιώθει ότι το Κότι είναι αυτό που της ταιριάζει και αποτυπώνει την ελεύθερη φύση της. Είναι 21 χρονών και αποτελεί κράμα Ελλάδας και Νότιας Αμερικής, μιας και η μητέρα της είναι από τη Χιλή. Αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη για αυτό και οι σπουδές της είναι πάνω στη γραφιστική και το digital art. Από τα 16
της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ είχε πάει και στο εξωτερικό για casting στο πρακτορείο Elite. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως freelancer ενώ ασχολείται και με τατουάζ. Στο GNTM ήλθε για να σπάσει τα στερεότυπα για τα τατουάζ και τα μοντέλα ενώ η ίδια λέει ότι το δυνατό της σημείο είναι πως
ξέρει να μεταμορφώνεται.

MOTTO: Do it freestyle and experimental