Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Love Island: «Νιώθω ότι μιλάω σε τοίχο» - Έβαλε τα κλάματα η Κλαούντια εξαιτίας του Αλέξανδρου

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Love Island: «Νιώθω ότι μιλάω σε τοίχο» - Έβαλε τα κλάματα η Κλαούντια εξαιτίας του Αλέξανδρου
TV 20.10.2022 00:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κρίση στην σχέση τους φαίνεται πως περνάνε αρκετά ζευγάρια στην βίλα του Love Island, μιας και μετά τον τσακωμό του Γιώργου και της Αναστασίας, σειρά έχει ο Αλέξανδρος με την Κλαούντια.

Το νέο ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει προβλήματα, μιας και το παράπονο της Κλαούντια ήταν πως μερικές φορές ο Αλέξανδρος είναι σαν πέτρα και πως δεν την εκτιμά και δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή.

Μάλιστα, τόνισε πως νιώθει ότι μιλάει σε τοίχο όποτε μιλάει στον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα μάλιστα κατά την διάρκεια της συζήτησής να βάλει τα κλάματα.

Ο τσακωμός Κλαούντια - Αλέξανδρου στο Love Island

Ο πραγματικός λόγος που κόβεται το Love Island της Παπαγεωργίου

Πρόωρο φινάλε κάνει το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο λόγος δεν είναι μόνο τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει. Πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν βοηθούν στην ομαλή προβολή του ριάλιτι του έρωτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδας Real, η πτώση του ΣΚΑΪ στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Nielsen έφερε και τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων, που σε ποσοστό 60% προέρχονται από τη βραδινή ζώνη.

Η ολοκλήρωση σε χρόνο ρεκόρ αποδίδεται από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα, στη χαμηλή τηλεθέαση αλλά και στα μειωμένα έσοδα. Το εν λόγω ριάλιτι δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen αλλά και λόγω περιεχομένου το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους.

Ο τελικός του Love Island θα γυριστεί εσπευσμένα έως τις 24 του μήνα, ενώ από τις αρχές του Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά αποχωρεί από τη μάχη της prime time όπου θα μεταδίδονται μόνο ξένες ταινίες μέχρι να αρχίσει το Survivor All Star.

Love Island ΣΚΑΙ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Love Island: Εισέβαλε νέος παίκτης στη βίλα - "Πάγωσαν" όλοι οι υπόλοιποι με την άφιξή του

«Μην παίρνετε και όρκο» - Οι σπόντες του Νίκου Μουτσινά για το τέλος του Love Island

Share