Mega (27/10): Γιατί "πετάει" από το πρόγραμμά του την σειρά Maestro

Τι συμβαίνει με την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mega (27/10): Γιατί

Μπορεί να έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής μονάχα 2 επεισόδια, ωστόσο η νέα σειρά του MEGA και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έχει ήδη καταφέρει να καθηλώσει το κοινό, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί φυσικά και από τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε στο επεισόδιο που προβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα).

Εκεί λοιπόν που οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως για να το απολαύσουν αυτή την Πέμπτη το νέο επεισόδιο, το Mega αποφάσισε να πορευτεί χωρίς Maestro. Επίσημη ανακοίνωση δεν έγινε, ωστόσο έγινε γνωστό από το trailer που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο, το οποίο γράφει ότι θα προβληθεί στις 3/11, δηλαδή την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ο λόγος που δεν θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα η σειρά Maestro

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv-24.gr, το Mega αποφάσισε την επόμενη εβδομάδα να μην προβάλει επεισόδιο της σειράς γιατί είναι παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, της εθνικής επετείου, κι επομένως το κανάλι θέλει να προβάλλει κάποια σχετική ταινία ή αφιέρωμα.

Οπότε, υπομονή μέχρι τις 3/11! Μέχρι τότε, διαβάστε τις δηλώσεις του Φάνη Μουρατίδη, ενός εκ των πρωταγωνιστών, για το πως είπε το "ναι" στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για τον ρόλο που έχει στην σειρά.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, θα δούμε την οικογένεια της Κλέλιας να συγκρούεται, με την ίδια να επιτίθεται στη μάνα της, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά καλή μητέρα. Εκείνη αλλά και ο αδερφός της μαθαίνουν για την εγκληματική δράση των γονιών τους.

Η Κλέλια τελικά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, όπου οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Χάρις συμβουλεύει τον Ορέστη να είναι προσεκτικός και να προσέχει την εγγονή της.