Μαίρη Μαίρη Μαίρη (22/10): Ο Γιάννης καταλήγει στο νοσοκομείο - Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη

Τι θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (22/10): Ο Γιάννης καταλήγει στο νοσοκομείο - Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη

Οι υποψίες της Μαίρης για τον Γιώργο φαίνεται να υποχωρούν, όχι όμως και της μητέρας, η οποία θα της προτείνει ένα νέο σχέδιο για να τον "ξανακερδίσει". Πρόβλημα, ωστόσο, στη σειρά "Μαίρη Μαίρη Μαίρη" αντιμετωπίζει και ο Γιάννης, ο οποίος θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (22/10) στο "Μαίρη Μαίρη Μαίρη"

Επεισόδιο 6

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στην Ιουλία, την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία, όμως η μητέρα της δεν τη βοηθάει πολύ με τις απόψεις της. Στο τραπέζι όπου η Μαίρη και ο Γιάννης τρώνε, η συζήτηση ανάβει. Ένα αναπάντεχο περιστατικό οδηγεί τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Η Μαίρη παρερμηνεύει τα πράγματα και νομίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για αυτό που συνέβη στον Γιάννη. Στο νοσοκομείο, οι παρεξηγήσεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μαίρη αναφέρει στη μητέρα της, τη Ζορζέτα, ότι το πάθος του Γιώργου αναθερμάνθηκε. Η Ζορζέτα όμως δεν πείθεται και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Γιώργος απατά την κόρη της. Προτείνει μάλιστα στη Μαίρη έναν περίεργο τρόπο για να τον ξανακερδίσει. Η Μιμίκα έχει κι εκείνη να δώσει τις δικές της συμβουλές στη φίλη της για να ξυπνήσει τον πόθο στον Γιώργο. Η Μαίρη είναι μπερδεμένη, αλλά αποφασισμένη να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του άντρα της.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Εκμυστηρεύεται στη φίλη της, τη Βιολέτα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την παρουσία και τη συμπεριφορά της πεθεράς της στο σπίτι. Η Ντίνα συνεχίζει να έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από τη Μαίρη, τις οποίες μάλιστα επικοινωνεί με εξωφρενικό τρόπο. Η Μαίρη προσπαθεί να εξηγήσει στον Κώστα ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο σπίτι. Από την κουβέντα τους, εκείνος αρχίζει να ανησυχεί ότι η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, μπορεί να έχει βρει αγόρι.

Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην σειρά του MEGA

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη η οποία έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα επεισόδια "σκίζει" σε τηλεθέαση (δείτε τα νούμερα του Σαββάτου). Στο χθεσινό 15/10 λοιπόν επεισόδιο λοιπόν, έγινε χαμός με τον ηθοποιό.

Αφορμή στάθηκε μια πάρα πολύ χιουμοριστική σκηνή που έμοιαζε με... θέατρο του παραλόγου. Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) έχει μπλέξει τα προσωπικά της και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Η Μαίρη προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα. Χθες λοιπόν, συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της και οι διάλογοι ήταν επικοί.

Γιάννης Τσιμιτσέλη σειρά

Γιάννης Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλη  twitter

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

twitter Μαίρη Μαίρη Μαίρη