J2US: «Συγγνώμη Στέφανε, είσαι coach, αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή» - "Κόλαφος" η Καίτη Γαρμπή κατά του Πιτσίνιαγκα

Η εμφάνισή του δεν άρεσε στους κριτές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Συγγνώμη Στέφανε, είσαι coach, αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή» -

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο αδερφός του Dj Pitsi (δείτε εδώ το πραγματικό τους επίθετο) διαγωνίστηκαν για άλλο ένα βράδυ στην πίστα του Just the 2 of Us, αλλά δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Ερμήνευσαν το τραγούδι "Για δυο" και στο στόχαστρο βρέθηκαν και οι δύο.

Η Καίτη Γαρμπή, δηλαδή, εξήγησε πως και ο διάσημος Dj δεν ήταν πολύ καλός, αλλά και ο νεαρός Στέφανος έχει πολλά να μάθει ακόμα. Μάλιστα, γι' αυτό τον χαρακτήρισε και μαθητή αντί για δάσκαλο, που είναι στο παιχνίδι.

Τα σχόλια της Καίτης Γαρμπή στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα στο J2US

«Αχ, προσπαθεί το παλικάρι. Προσπαθεί αλλά πάλι δεν βγήκε σήμερα. Αντίθετα, επειδή συνεχίζω να βλέπω τον Στέφανο από το προηγούμενο τάλεντ σόου σαν μαθητή… Συγγνώμη Στέφανε, είσαι πια coach αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή και έχεις απίστευτη εξέλιξη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε η τραγουδίστρια: «Όμως εδώ βαθμολογείται ο Dj Pitsi και δεν πατάγαμε σήμερα πολύ καλά. Φαίνεται ότι προσπαθεί, ότι δουλεύει πολύ απλά δεν βγαίνει».

Η εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη και τα σχόλια των κριτών

Το live του J2US ξεκίνησε με απρόοπτα στον αέρα του ALPHA το Σάββατο 22/10, ωστόσο στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι άρχισαν να εμφανίζονται στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους για άλλο ένα βράδυ. 'Ενα από αυτά ήταν και ο Άγγελος Μπράτης με την Σαμπρίνα.

Δυστυχώς, αν και επέλεξαν ένα πολύ ωραίο και ευχάριστο κομμάτι, το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα", απογοήτευσαν την κριτική επιτροπή. Αυτό, βέβαια, δεν πτόησε τον διάσημο σχεδιαστή, καθώς θεωρεί πως για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει τραγουδιστής.

Τον λόγο πρώτος πήρε ο Σταμάτης Φασουλής: «Περίμενα κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι το μπάσιμο δεν ήταν καλό και οι δεύτερες μέχρι να γίνουν σωστά πέρασε ώρα. Ενέργεια και κέφι υπήρχε αλλά μουσικά δεν τα πήγαμε καλά».

«Ο Άγγελος το μίλησε το τραγούδησε, το απόλαυσε, αλλά δεν το πάτησε, δεν πειράζει όμως. Φαίνεται ότι έρχεται εδώ και διασκεδάζει και πιο πολύ το βαθμολογώ για αυτό, παρά για την φωνή του», είπε στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή.

«Μου αρέσει που το διασκεδάζεις, αλλά την προηγούμενη φορά ήσουν καλύτερος. Στα σημεία που ήσουν μόνος σου, το έχανες. Την προηγούμενη φορά ήσασταν καλύτεροι», συμπλήρωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Και η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Δεν ήταν καλή στιγμή αυτή και όχι μόνο στη στιγμή που ήσουν μόνος σου, αλλά και με τη Σαμπρίνα. Συμβαίνει αυτό όταν δεν ακούμε καλά αλλά δεν πειράζει. Προφανώς το άγχος σου σε επηρέασε».