GNTM 5: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση - Πλάνταξαν στο κλάμα Αλεξία και Κάτια

Ποια αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση - Πλάνταξαν στο κλάμα Αλεξία και Κάτια

Με μια οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε το αποψινό 24/10 επεισόδιο του GNTM 5, ενώ ήδη έχουν δει αρκετές παίκτριες που έχουν φύγει από το σπίτι με την θέλησή τους, κι άλλες λόγω των κριτών.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αλεξία Κούβελα ανακοίνωσε τις συμπαίκτριές της ότι υποχρεώσεις την καλούν και δεν μπορεί να το αφήσει άλλο, μιας και έχει την δική της επιχείρηση και συγκεκριμένα το πρώτο plus size πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη.

«Από το 2019 προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και το ήθελα πολύ. Έβλεπα στο όνειρό μου ότι με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είμαι απλά ένα μοντέλο πλέον, αλλά μία επιχειρηματίας κι οι εξωτερικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω κι έχω άτομα, τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Θα φύγω, αποχωρώ. Με στενοχωρεί αλλά από την άλλη και με χαροποιεί. Έχω δύο αγάπες πλέον, μια επιχείρηση και το μόντελινγκ και πρέπει να τα μπαλαντζάρω», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η απόφασή της αυτή δεν φαίνεται να στεναχώρησε ιδιαίτερα τα κορίτσια, καθώς δεν είχε έρθει με αρκετές κοντά, λόγω του έντονου χαρακτήρα της, σε αντίθεση με την Κάτια και την Αλεξία, που έκλεψαν.

Η Αλεξία είναι 25 χρονών, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει δημοσιογραφία. Εδώ και 4 χρόνια εργάζεται ως plus-size μοντέλο. Επειδή έχει βιώσει προσωπικά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση εργασίας, δημιούργησε το πρώτο plus-size πρακτορείο στην Ελλάδα. Εκτός από τη μόδα της αρέσει πολύ και ο κινηματογράφος. Μάλιστα έχει φτιάξει ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική, πεισματάρα και κοινωνική. Πιστεύει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με το σώμα της, την κάνουν να ξεχωρίζει.

MOTTO: Nothing will change if nothing changes

Η ανακοίνωση της Αλέξιας Κούβελα από το GNTM 5

Οι πρώτες δηλώσεις Εβελίνας & Έφης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τους

Κανονικός χαμός έγινε στο επεισόδιο του GNTM 5 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 καθώς είδαμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, αυτή της Εβελίνας αλλά και αυτή της Έφης.

Το πρωί της Τρίτης 18/10 οι δύο διαγωνιζόμενες μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η Εβελίνα είπε πως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα γόνατά της και αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω».

Η Έφη από την μεριά της είπε ότι δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.