Εκτός Υπηρεσίας (25/10): Η Σωτηρία αποκαλύπτει ότι ο Μένιος είναι ερωτευμένος με τη Λίζα

Όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Υπηρεσίας (25/10): Η Σωτηρία αποκαλύπτει ότι ο Μένιος είναι ερωτευμένος με τη Λίζα

Στο σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς Εκτός Υπηρεσίας (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), η νεολαία του νησιού, συνεχίζει τις πρόβες για το θεατρικό ανέβασμα, των θρυλικών απομνημονευμάτων του Ντάντουλα.

Τι θα δούμε σήμερα 25/10 στην σειρά Εκτός Υπηρεσίας

Επεισόδιο 12

Η Σωτηρία πάνω σε μια καλλιτεχνική συζήτηση, αποκαλύπτει ότι ο Μένιος είναι ερωτευμένος με τη Λίζα. Ο Μένιος ξεροκαταπίνει και χτυπιέται πως όχι μόνο δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά ούτε καν τη γουστάρει, γιατί δεν είναι καθόλου ο τύπος του! Ο Ιάκωβος με μια θεοπάλαβη ιστορία, εξηγεί στους νησιώτες με ποιο τρόπο, έφτασαν τα κόκκαλα του Ντάντουλα, στα χέρια του! Ο Σβίγγος και η Μπόμπα δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους... τώρα που βρέθηκαν τα λείψανα, μπορούν να πεθάνουν ήσυχοι! Τι να την κάνουν πλέον τη ζωή τους, χωρίς εχθροπραξίες; Έτσι προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξαναδώσουν νόημα στη βαρετή και μάταιη ζωή τους!

Τι θα δούμε στο επόμενο 31/10 επεισόδιο

Επεισόδιο 13

Η Μπόμπα κι ο Σβίγγος ξεκινάνε μια ανίερη συμμαχία προκειμένου να ξαναρχίσει ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο χωριά και γι’ άλλη μια φορά θα την πληρώσει… η Ανκίτσα. Ένα όνειρο του Αλέκου θα τον κάνει να δει τη Φώτω με άλλο μάτι. Ο Στρατής θα γίνει μάρτυρας ενός παράνομου ζευγαριού. Ο Ιάκωβος θα υποψιαστεί την Σοφία όχι μόνο ως κλέφτρα των λειψάνων του Ντάντουλα αλλά κι ότι τον απατάει με τον Στρατή. Σε αυτήν την παρεξήγηση θα βρει κι έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Γιάνναρου. Η Σωτηρία φτάνει γι’ ακόμα μια φορά στα άκρα κι αυτή τη φορά για να κλείσει ημερομηνία για τον γάμο της. Οι τρεις αστυνομικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι μ’ ένα απειλητικό σημείωμα σταλμένο από έναν ανώνυμο αποστολέα που όπως όλα δείχνουν ξέρει το μυστικό τους…