Κόκκινο Ποτάμι: "Εισβάλλει" στην σειρά του Open γνωστή τραγουδίστρια - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Το αποκάλυψε η ίδια στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόκκινο Ποτάμι:

Στο Open επέστρεψε δυναμικά η αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια και νέες συγκινητικές ιστορίες (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου). Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε την εισβολή μίας αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ποια τραγουδίστρια εισβάλλει στο Κόκκινο Ποτάμι

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση μέσω Instagram.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Ποια τραγουδίστρια εισβάλλει στο Κόκκινο Ποτάμι
Instagram / Maria Karlaki

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για την σειρά του OPEN

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά και για την κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματά του.

Δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό του το βήμα και ανυπομονεί να το δει και ο κόσμος, διότι θεωρεί πως η δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη είναι εξαιρετική και θα κάνει τεράστια επιτυχία και αυτός ο κύκλος του σίριαλ (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο ίδιος). Όσον αφορά την κόρη του, βέβαια, εξήγησε πως όσο κι αν την αγαπάει και την στηρίζει είναι αυστηρός μαζί της.

«Μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το "Κόκκινο Ποτάμι". Ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Όποιος το δει θα μάθει και ιστορία γιατί φτάνει μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή. Στον Μανούσο Μανουσάκη έχω πολλή εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει!», είπε αρχικά.

Εξήγησε, μάλιστα και για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer: «Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Έχω σχέση με τη μουσική και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Το ζόρι ήταν το καπέλο που φορούσα. Με είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει τον Σαββόπουλο και μετά. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα ότι ήμουν ο τσολιάς».

«Δεν έχω να της πω πολλά πράγματα, είναι ο τρόπος που μεγάλωσε. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Είμαι πάντα αυστηρός! Όταν βλέπω κάτι, βλέπω πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά», κατέληξε.