GNTM 5: Το disadvantage που της έδωσαν έπιασε τόπο και αποχώρησε με κλάματα

Ποια κοπέλα δεν έπεισε τους κριτές;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Το disadvantage που της έδωσαν έπιασε τόπο και αποχώρησε με κλάματα

Οι δυο αποχωρήσεις που παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό (24/10) επεισόδιο του GNTM 5 άλλαξε για τα καλά τις ισορροπίες στο ριάλιτι μοντέλων καθώς η παραγωγή αλλά και η κριτική επιτροπή είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω με τις νέες αφίξεις που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Για τη φωτογράφιση αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενες κατέβηκαν για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο City Link, που ήταν το location της φωτογράφισης. Οι κριτές ήταν πολύ αυστηροί στην κριτική που άσκησαν στα επίδοξα μοντέλα.

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM 5

Όπως φάνηκε το disadvantage που έδωσε η Μικαέλα στην Τζούλια κατάφερε να την βγάλει εκτός κάτι που την έκανε να κλάψει μετά από την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά. Ωστόσο, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά όλο πείσμα πως πρόκειται να την δύμε ξανά στο παιχνίδι.

GNTM 5: Τζούλια Ιλιγένκο

Λίγα λόγια για την Τζούλια Ιλιγένκο

Για την Τζούλια το GNTM 5 είναι η πρώτη της απόπειρα με το modeling, μιας και δηλώνει εντελώς άπειρη. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «juicy», αγαπησιάρα, πεισματάρα και πολύ κοινωνική

. Όταν ήταν παιδί εμφάνισε λεύκη και παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά της σημεία. Και αυτό γιατί την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες κοπέλες μέσα στο GNTM και θα τη φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στον διαγωνισμό.