Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακόμη δεν έφυγε για Τενερίφη, επιστρέφει - Η ημερομηνία του τελικού του Love Island

Τότε θα γίνει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακόμη δεν έφυγε για Τενερίφη, επιστρέφει - Η ημερομηνία του τελικού του Love Island

Μόνο ένα περίπου μήνα βρίσκεται στην Τενερίφη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με ορισμένους παίκτες οι οποίοι είναι από την αρχή του Love Island. Ήρθε όμως ο καιρός να επιστρέψουν και πρόωρα μάλιστα, καθώς δεν έχουν άλλη ευκαιρία για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης που βρίσκονται στα μονοψήφια.

Η χαμηλή τηλεθέαση μάλιστα, έκανε ψάχνουν με το κιάλι στον ΣΚΑΙ τις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα τα έσοδα να έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Το γεγονός αυτό λοιπόν έκανε το ριάλιτι να τελειώσει πρόωρα.

Πότε όμως θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Love Island;

Όπως διέρρευσε ο τελικός θα γίνει κανονικά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, έπειτα από συζήτηση με το ITV που κατέχει τα δικαιώματα του ριάλιτι της αγάπης.

Η παίκτρια που μπήκε ξανά στο παιχνίδι χθες 25/10

Το βράδυ της Τρίτης (25/10) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένα νέο επεισόδιο στο «Love Island» όπου οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά όπως παρακολουθήσαμε ήταν άκρως καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, μπορεί οι αποχωρήσεις να μην έχουν σταματημό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπαίνει νέο "αίμα" στο ριάλιτι αγάπης. Ωστόσο, αυτή τη φορά η παραγωγή του ΣΚΑΪ έκανε μια εξαίρεση αφού στο παιχνίδι εισέβαλε μια πρώην παίκτρια.

Φυσικά, η άφιξή της έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό μιας και μέχρι στιγμής οι παίκτες θεωρούσαν πως κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατον. Η κοπέλα, που επέστρεψε στο ριάλιτι αγάπης, ήταν η Νίκη η οποία είναι πιο έτοιμη από ποτέ να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις των παικτών -δείτε επίσης εδώ το ακατάλληλο πλάνο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.