ΣΚΑΙ: Ανατροπή με την αποχώρηση του Λιανού από το The Voice - Έλεγαν πως θα πάρει τη θέση του ξανθιά, όμως...

Τι σκέφτονται στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Ανατροπή με την αποχώρηση του Λιανού από το The Voice - Έλεγαν πως θα πάρει τη θέση του ξανθιά, όμως...

Πονοκέφαλος τους έχει πιάσει στον ΣΚΑΙ, με το The Voice. Ο Γιώργος Λιανός πρέπει να αποχωρήσει από την παρουσίαση του μουσικού show λόγω του Survivor All Star, ωστόσο, ακόμη λύση για την αντικατάσταση του δεν έχει βρεθεί. Αρχικά ακούστηκε πως μια ξανθιά πρόκειται να μπει στη θέση του, ωστόσο, έχουμε ανατροπή.

Τι θα συμβεί με The Voice και Γιώργο Λιανό

Σύμφωνα με την Real, υπάρχουν σκέψεις στο κανάλι μήπως ο τελικός επισπευσθεί με σκοπό να μην υπάρξουν αλλαγές στην παρουσίαση του show και να μην προκληθεί πανικός μέχρι να βρεθεί άτομο να τον αντικαταστήσει.

Ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να αυξήσει τα επεισόδια, από ένα σε δύο την εβδομάδα, ώστε ο τελικός να γίνει όπως και πέρυσι, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Αγιο Δομίνικο.

The Voice Γιώργος Λιανός

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Παύλος Κυριακού μπορεί να μην πέρασε στο The Voice και οι κριτές να μην γύρισαν την καρέκλα, αλλά ο παίκτης τους φύλαγε μία έκπληξη. Όπως τους είπε, είχε προνοήσει στην περίπτωση που δεν περάσει να τους αφιερώσει κάποια ποιήματα! Παρά την δυσαρέσκειά του που δεν κέρδισε έστω και έναν coach, με άπλετο χιούμορ τους διάβασε όσα είχε γράψει.

«Μήλον της έριδος» η παίκτρια – Μία ατάκα και ένας χορός του Πάνου Μουζουράκη την κέρδισε!

«Μήλον της έριδος» έγινε η Εβίτα για τους coaches του The Voice, όπου εντυπωσιάστηκαν με την ερμηνεία της και προσπάθησαν να την διεκδικήσουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκαν όρθιοι για να μπορέσουν να την πείσουν. Ο Πάνος Μουζουράκης «αποσύρθηκε» από τον ανταγωνισμό αλλά είπε την ατάκα κόλαφο για να την κερδίσει.

«Μπορείς να δεις το Ε9 μου για να με ερωτευτείς», της ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου έκανε κίνηση ματ και ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει με την Εβίτα «Η καρδιά σου πέτρα». Η Εβίτα τελικά διάλεξε τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος τελευταία στιγμή σηκώθηκε και χόρεψε για χάρη της!

Διαγωνιζόμενος συγκίνησε με την ιστορία του δίδυμου αδερφού του - «Γεννηθήκαμε πρόωρα»

Ο 21χρονος διαγωνιζόμενος συγκίνησε μιλώντας για τον δίδυμο αδερφό του και την ιδιαίτερη σχέση τους. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως: «Έχω έναν δίδυμο αδερφό τον Βαλάντη, ο οποίος έχει γεννηθεί με σπαστική τετραπληγία, αυτό οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου διότι γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες, έτυχε να συμβεί σε εκείνον. Είναι το στήριγμά μου τον αγαπώ πάρα πολύ».

Φυσικά, ο ίδιος κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή αφού πέρασε στην επόμενη φάση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ο coach του.

Περισσότερα video