«Τι έγινε; Ακούω μπαμ μπουμ» - "Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Τι συνέβη και σοκαρίστηκε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι έγινε; Ακούω μπαμ μπουμ» -

Στο κέντρο της Αθήνας ήταν μια από τις δημοσιογράφους της εκπομπής Φως στο Τούνελ και βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής 5/11 σε ζωντανή σύνδεση, ωστόσο κατά την διάρκεια αυτής, η Αγγελική Νικολούλη σοκαρίστηκε καθώς ακούστηκαν κάποιοι κρότοι, ενώ πριν μερικές μέρες όλη η ομάδα "πάγωσε" με ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Η παρουσιάστρια κατατρόμαξε καθώς δεν γνώριζε εάν επρόκειτο για πυροβολισμούς ή για πυροτεχνήματα. Έτσι σταμάτησε να λέει αυτά που έλεγε και ρώτησε την δημοσιογράφο τι συμβαίνει καθώς φοβήθηκε και για την ίδια που βρισκόταν εκεί.

«Τι έγινε; Ακούω μπαμ μπουμ. Τι; Έχουμε κάτι το ιδιαίτερο; Το σοβαρό; Τι έγινε εκεί Ξένια; Επεισόδια να μην είναι, αν είναι για χαρές αυτά, καλό είναι, επεισόδια να μην είναι! Αν χρειαστεί θα μετακινηθείς. Έχουμε φασαρίες εκεί τίποτα Θοδωρή; Έχει τίποτα φασαρίες σε αυτή την περιοχή», είπε στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη

Η στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη τρομοκρατείται όταν ακούει κρότους

Γιατί πριν μερικές μέρες έγινε πρώτο θέμα στο Twitter η Αγγελική Νικολούλη

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους καλεσμένους αλλά και στην ατάκα της την προηγούμενη εβδομάδα, που έγινε viral, αναφορικά με το πόσο όμορφος είναι ο νέος της συνεργάτης, ο Φάνης.

«Μου ομορφύνατε απόψε και το πλατό, δεν μπορώ να πω. Κούκλες. Μην λέω μόνο για τον Φάνη, γιατί τον είπα την περασμένη εβδομάδα κούκλο τον μικρό τον Φάνη. Όταν ήμασταν εμείς στον αέρα, δεν είχε γεννηθεί ο Φάνης. Είστε όλοι κουκλιά» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν για άλλη μια φορά με το χιούμορ της παρουσιάστριας και τα tweets πήραν φωτιά, με το όνομα της να τρεντάρει στις πρώτες θέσεις για ώρες.

undefined

undefined

undefined

undefined