Ρουκ Ζουκ Special: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στον αέρα με Πάνο Βλάχο και Ζέτα Μακρυπούλια

Η ατάκα για τα push ups και η καυτή φούστα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ρουκ Ζουκ Special: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στον αέρα με Πάνο Βλάχο και Ζέτα Μακρυπούλια

Το βράδυ της Κυριακής 6/11 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχθηκε στο πλατό του Ρουκ Ζουκ Special, την ομάδα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Εκτός υπηρεσίας (δείτε εδώ τα δυσάρεστα νέα που κυκλοφόρησαν για την σειρά), και η χημεία μεταξύ αυτής και του Πάνου Βλάχου ήταν... ξεκαρδιστική!

Ο διάλογος μεταξύ του Πάνου Βλάχου και της Ζέτας Μακρυπούλια

Χόμπι του Πάνου Βάχου είναι τα… push ups και εκεί… ξεκίνησαν οι απορίες της Ζέτας Μακρυπούλια. «Κάνεις διάφορα; Γιατί τώρα έχουν εξελιχθεί…» και ο Πάνος την κοιτούσε αμήχανα, ενώ εκείνη ξέσπασε σε γέλια!

«Να σου πω κάτι; Δεν είπα ότι είμαι κανένας σφίχτης…» αναφώνησε ο Πάνος και όλοι ξέσπασαν σε γέλια! Και η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «επειδή έχω δει, διάφορα με ενδιαφέρει…» και άρχισε να περιγράφει τα διάφορα είδη push ups και να κάνει διάφορες κινήσεις παρόλο που φορούσε μίνι φούστα!

Και άρχισε να διαβάζει στοιχεία του χαρακτήρα του κάνοντας χιούμορ η Ζέτα: «παραξενιά του η τελειότητά του, προτερήματά του είναι ότι διαθέτει κάτω κοιλιακούς… Λίγοι έχουν κάτω κοιλιακούς…. Γδύνεται επί σκηνής στην παράσταση; Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, έχει χιούμορ.. .και έχει παραξενιά με το μαλλί, τη διατροφή και… το κορμί»!

Αλλαγές στο Rouk Zouk

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στον ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες ημέρες και μέσα σε αυτές θα βρίσκεται και η Ζέτα Μακρυπούλια, της οποία το Ρουκ Ζουκ Special σταματάει να προβάλλεται. Γιατί όμως;

Παρόλο που η τηλεθέαση είναι πολύ ικανοποιητική για τον σταθμό του Αμαρουσίου, οι αλλαγές δεν γίνεται να μην επηρεάσουν το Ρουκ Ζουκ Special. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές γίνονται λόγω του Μουντιάλ που ξεκινάει και θα παίζει στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, πολλοί αγώνες θα παίζουν την ώρα του τηλεπαιχνιδιού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί. Από την άλλη η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκινάει και πρόβες στο θέατρο, οπότε η απόφαση αυτή δεν την επηρεάζει πολύ μιας και θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Να σημειωθεί πως επηρεάζεται άμεσα και η σειρά Παγιδευμένοι.