Η ανακοίνωση του MEGA για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ

Με ποια υπόθεση θα ασχοληθεί αύριο 10/11

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανακοίνωση του MEGA για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ

Μία υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα το πανελλήνιο ερευνά το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 23:20, στο MEGA.

Το «Τούνελ» φέρνει πάλι στο φως το θρίλερ της Άρτεμης, που φημολογείται πως είναι ζωντανή…Η νέα σημαντική μαρτυρία και το πρόσωπο - «κλειδί». Πού εντοπίζεται η 19χρονη μετά την εξαφάνιση;

Νέα τροπή στην υπόθεση, περιπλέκει το μυστήριο. Ο γρίφος της πολύκροτης εξαφάνισης ζητά επιτακτικά λύση. Η έκκληση της οικογένειας που δύο χρόνια ζει τον εφιάλτη.

Το trailer του αυριανού 11/11 Φως στο Τούνελ

Γιατί η παρουσιάστρια τρομοκρατήθηκε στον αέρα της εκπομπής την προηγούμενη εβδομάδα

Στο κέντρο της Αθήνας ήταν μια από τις δημοσιογράφους της εκπομπής Φως στο Τούνελ και βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής 5/11 σε ζωντανή σύνδεση, ωστόσο κατά την διάρκεια αυτής, η Αγγελική Νικολούλη σοκαρίστηκε καθώς ακούστηκαν κάποιοι κρότοι, ενώ πριν μερικές μέρες όλη η ομάδα "πάγωσε" με ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Η παρουσιάστρια κατατρόμαξε καθώς δεν γνώριζε εάν επρόκειτο για πυροβολισμούς ή για πυροτεχνήματα. Έτσι σταμάτησε να λέει αυτά που έλεγε και ρώτησε την δημοσιογράφο τι συμβαίνει καθώς φοβήθηκε και για την ίδια που βρισκόταν εκεί.

«Τι έγινε; Ακούω μπαμ μπουμ. Τι; Έχουμε κάτι το ιδιαίτερο; Το σοβαρό; Τι έγινε εκεί Ξένια; Επεισόδια να μην είναι, αν είναι για χαρές αυτά, καλό είναι, επεισόδια να μην είναι! Αν χρειαστεί θα μετακινηθείς. Έχουμε φασαρίες εκεί τίποτα Θοδωρή; Έχει τίποτα φασαρίες σε αυτή την περιοχή», είπε στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη