Επιστρέφει ξανά μετά από παύση μηνών - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Για ποιο πρόγραμμα πρόκειται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει ξανά μετά από παύση μηνών - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ένα πρόγραμμα που σταμάτησε στο τέλος της περασμένης σεζόν λόγω καλοκαιριού. Ανανεωμένo θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και πρόκειται να συζητηθεί πολύ.

Ο λόγος για την late night εκπομπή Night Out, που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και έχει φιλοξενήσει και πάρει συνέντευξη από πολλά ονόματα της τηλεόρασης, όπως η Δανάη Μπάρκα που είχε αποκαλύψει τα μέρη που είχε συνευρεθεί.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Night Out

"Η πιο απολαυστική και επεισοδιακή έξοδος επιστρέφει!

Το «Night Out», το ανατρεπτικό talk show του MEGA, έρχεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, ανανεωμένο και με ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του, για δεύτερη σεζόν, σε μία ξεχωριστή ταράτσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

ΑΝΤ1 Night Out Θεοχάρης Ιωαννίδης

Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν, θα απολαμβάνουν τη θέα από ψηλά και θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια, οι προκλήσεις και οι διάσημες πλέον τηλεφωνικές φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους ή συναδέλφους τους! Ξεκινώντας με ένα χαλαρό ποτό και περνώντας στο χορταστικό κυρίως πιάτο, θα αποκαλύπτουν την πιο απενοχοποιημένη πλευρά τους σε έναν οικοδεσπότη τόσο φιλόξενο, που θα τους κάνει να νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι και μοίρασμα με έναν πολύ καλό τους φίλο.

Στο «Night Out» το χιούμορ, το θάρρος και η αλήθεια θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο απρόβλεπτης νυχτερινής εξόδου.

Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, δεν λέμε καληνύχτα, αν δεν τα πούμε όλα!

«NIGHT OUT»

ME TON ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 00:10

Οι δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 23/2 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε παλιότερα με την Δανάη Μπάρκα, αλλά και για το γεγονός πως έχει δουλέψει για τις Καρντάσιανς.

«Πάντα το είχα άχτι να κάνω ένα show που είμαι εγώ, γιατί είμαι τρελάρας. Κάνουμε μια κράση ιδεών. Θέλαμε ένα night show, να είναι καθ’ οδόν, αλλά να συνδυάζει το Fear Factor, τη συνέντευξη στο τέλος, την καλοπέραση και την τρέλα. Ο κανόνας στην εκπομπή είναι ότι ό,τι challenge δεν κάνει ο καλεσμένος στην εκπομπή το κάνω εγώ!

Έτυχε να πρέπει να περάσει ένας άνθρωπος από έναν γκρεμό και δεν το έκανε. Σταμάτησε εκεί που δεν είχε εύκολα γυρισμό, αλλά γύρισε κάπως. Το έκανα εγώ εν τέλει, κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα το κάνω. Έχω ακροφοβία. Γελούσα κι έκλαιγα και το έκανα. Δεν μου λείπει τίποτα. Ανυπομονώ για το αύριο από τον ενθουσιασμό μου». Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Είμαι σκορπιός οπότε είμαι καλός φίλος. Ζω μέσα από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και της όρεξης μου για ζωή και για καινούργια πράγματα. Η δημόσια εικόνα δεν έχει καμία σχέση με το ποιοί είμαστε πέρα από αυτά που δεν μπορούμε να κρύψουμε.

Δεν μοιράζομαι αυτό που είμαι πραγματικά τόσο πολύ με το έξω γιατί ξέρω ότι το παιχνίδι παίζεται με κανόνες. Και μου αρέσει το παιχνίδι αυτό. Έχω τελειώσει το σχολείο στην Αμερική, έχω σπουδάσει χρόνια εκεί. Πήγα μόνος μου. Ήξερα ότι θέλω να σπουδάσω παραγωγή και σκηνοθεσία και ότι θα μου είναι πιο εύκολο να μπω στις σχολές έχοντας τελειώσει αμερικανικό σχολείο στην Αμερική. Δούλεψα σε παράγωγες και έφτιαξα πολύ δυνατές φιλίες. Είχαμε το όνειρο να κάνουμε δική μας εταιρεία παραγωγής, πήγαμε στο Λος Άντζελες. Είχα πλούσιους φίλους και πολλές ιδέες. Έχω δουλέψει στον τομέα των applications για να κάνουμε applications για τις Καρντάσιανς.

Εμείς είχαμε να κάνουμε με τη μαμά όχι τόσο πολύ με τα κορίτσια. Η «mamager», Κρις Τζένερ, είναι η κεφαλή. Έχω ζήσει μόνο σχέσεις ζωής και έχω φτάσει κοντά στο γάμο σε πολύ μικρότερη ηλικία. Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι όλες οι σχέσεις αρχίζουν και έχουν ένα concept. Από όλους θέλεις να σε κάνουν και να τους κάνεις καλύτερο άνθρωπο», κατέληξε ο ηθοποιός.