Εικόνες: Δυο μαγευτικά επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/11) - Σε ποιους προορισμούς θα μας ταξιδέψει ο Τάσος Δούσης

Μην τα χάσετε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εικόνες: Δυο μαγευτικά επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/11) - Σε ποιους προορισμούς θα μας ταξιδέψει ο Τάσος Δούσης

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο Τάσος Δούσης θα μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό με τις ΕΙΚΟΝΕΣ του. Αυτή την φορά ταξιδεύουν στην υπέροχη Πράγα, συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη ενώ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 17:45 συνεχίζουν με τα νέα επεισόδια της σεζόν, με ένα μοναδικό ταξίδι στην όμορφη Λισαβόνα.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στο «μικρό Παρίσι» στην ανατολική Ευρώπη, την Πράγα!

Μας ξεναγούν στο Κάστρο της Πράγας· το μεγαλύτερο στον κόσμο, την πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Βίτου, την εντυπωσιακή Μάλα Στράνα και το Χρυσό Σοκάκι· εκεί όπου έκαναν τα μαγικά τους οι Αλχημιστές.

Επίσης θαυμάζουν τα επιβλητικά κτήρια που κοσμούν την Πράγα κάνοντας κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, δοκιμάζουν πεντανόστιμα τοπικά πιάτα σ’ ένα εστιατόριο πραγματικά βγαλμένο από άλλη εποχή, κάνουν θεραπεία με το ‘νέκταρ’ των Τσέχων και εντυπωσιάζονται από την αλλαγή φρουράς μέσα στο Κάστρο της πόλης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν το «διαμάντι» της Βοημίας, την πόλη Τσέσκι Κρουμλόβ, όπου μένουν αποσβολωμένοι από την ομορφιά που προσφέρει στους επισκέπτες της (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τις δυσκολίες στα γυρίσματα των Εικόνων).

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες στην όμορφη Λισαβόνα

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Λισαβόνα, την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας με τα ατελείωτα πανοράματα!

Στη Λισαβόνα ανακαλύπτουν τον περίτεχνο πύργο Μπελέμ που συναρπάζει τους επισκέπτες του, το εντυπωσιακό Μνημείο των Αποκαλύψεων στην όχθη του Τάγου ποταμού, αλλά και την κορυφαία συλλογή στον κόσμο με βασιλικές άμαξες.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του εξερευνούν το πιο ωραίο κομμάτι της Λισαβόνας· την Μπάισα, τον γεμάτο ζωντάνια πεζόδρομο Ρούα Αουγκούστα, την όμορφη πλατεία Ρεσταουραδόρες και την πλατεία Ρόσιο που αποτελεί το νευραλγικό κέντρο της Λισαβόνας με στέκια από το 1800.

Επίσης δοκιμάζουν το περίφημο pasteis de belem· την τάρτα που κάνει θραύση στο πιο παλιό καφενείο της πόλης, και επισκέπτονται το Casa Do Alentejo, το πιο cult εστιατόριο με νέο-ματυριτάνικο στιλ στη Λισαβόνα.

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο κανάλι του στο Youtube καθώς και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ακόμη περισσότερες μαγευτικές... Εικόνες!