Στον Αδύναμο Κρίκο πρώην παίκτης του Big Brother - Ο απίστευτος διάλογος με τον Τάσο Τρύφωνος

Γκρεμίστηκε το πλατό από τα γέλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στον Αδύναμο Κρίκο πρώην παίκτης του Big Brother - Ο απίστευτος διάλογος με τον Τάσο Τρύφωνος

Ένα νέο επεισόδιο του Πιο Αδύναμου Κρίκου είδαμε σήμερα 14/11 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), με τον Τάσο Τρύφωνος να υποδέχεται νέους παίκτες και ανάμεσά τους κι ένας πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.

Ο λόγος για τον Μελέτη Γαβαλά, ο οποίος είχε λάβει μέρος στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος μάλιστα σε συζήτησή του με τον παρουσιαστή, αναφέρθηκε στην... αδυναμία που έχει στις γυναίκες.

Η συνομιλία του Μελέτη από το Big Brother με τον Τάσο Τρύφωνος στον Αδύναμο Κρίκο

«Στην ιστορία λίγο χολαίνω, στις γυναίκες (δεν χολαίνω). Γενικά μου αρέσει το παιχνίδι, μου αρέσει το φλερτ. Εκείνες μάλλον βλέπουν κάτι σε εμένα και χολαίνουν. Δεν έχω πολύ μεγάλη επιτυχία» είπε αρχικά ο Μελέτης με τον παρουσιαστή να απαντά: «Ξέρω γιατί. Είναι αυτό το υπέρμετρο θράσος, η αυτοπεποίθηση… Είστε 30; Δεν σας φαίνεται»

Ο Μελέτης είπε: «Έχω καλό DNA και γυμνάζομαι. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο, προσέχω. Είμαι μόνος. Έχω την καλύτερη παρέα. Σκυλάκι.»

«Καμία επιτυχία; Τι δεν πάει καλά; Ξέρω φυσικά, αλλά έτσι ρωτώ. Δεν βγάζετε υπόσταση αντρική. Είστε λίγο παιδάκι. Δεν δίνετε αυτήν την ασφάλεια. Πιο σοβαρός. Είστε λίγο φαφλατάς» κατέληξε ο Τάσος Τρύφωνος και αμέσως γκρεμίστηκε το πλατό από τα γέλια.

Λίγα λόγια για τον Μελέτη Γαβαλά

Είναι 29 ετών, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ, έντονο ταπεραμέντο και μιλάει πολύ… πάρα πολύ! Έχει άποψη για τα πάντα και συχνά τη διατυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, τον έχουν μπλοκάρει πολλές φορές γι’ αυτό το λόγο αλλά δεν τον νοιάζει αφού «ζει για να τοποθετείται».

Θεωρεί τον εαυτό του άνδρα κυνηγό αλλά του αρέσει πολύ να κάνουν το πρώτο βήμα και οι γυναίκες. Από τη showbiz του αρέσουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου ενώ θαυμάζει τον Τριαντάφυλλο αφού τον θεωρεί τέλειο οικογενειάρχη!