Τέλος το The Voice από τον ΣΚΑΙ μετά από 7 χρόνια;

Το πρόγραμμα που θα το αντικαταστήσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice / Facebook
The Voice / Facebook

Ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα του κοινού για αυτή τη σεζόν, αλλά και τις προηγούμενες, όπως έχει αποδειχθεί, είναι το The Voice. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός φέτος, φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι γενικότερα πολύ χαμηλά (δείτε για παράδειγμα τα ποσοστά που σημείωσε χθες 19/11) και έτσι τα στελέχη του συζητούν για τις αλλαγές που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά.

Ο μουσικό διαγωνισμός, λοιπόν, είναι ένα από τα σόου που πιθανώς θα διακοπούν και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν προβολής του. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από την Real, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει την συγκεκριμένη εκπομπή με έναν άλλο διαγωνισμό από το παρελθόν, ο οποίος σχετίζεται επίσης με την μουσική.

Με ποιο σόου θα αντικατασταθεί το The Voice του χρόνου

Πρώτο πρώτο στη λίστα βρίσκεται το Fame Story που παλαιότερα έκανε "χαμό", ενώ όσον αφορά την παρουσίαση του, ο Νίκος Κοκλώνης έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκο Μουτσινά και συζητούν για όλα όσα θα συμβούν στο μέλλον σχετικά με ποιος θα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.

Fame Story
Facebook / Fame Story

Ποιος θα παρουσιάσει τελικά τα backstage φέτος

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και έκατσε με την Φαίη Σκορδά στο σαλόνι με σκοπό να συζητήσουν τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα προσωπικά της, αφού τα τελευταία χρόνια είναι φουλ ερωτευμένη με τον Πέτρο Πυλαρινό (δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα και την αντίδραση του καλού της).

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της συζήτησης τους, η παρουσιάστρια έκανε μια απρόσμενη ανακοίνωση που την έφερε σε αμηχανία, καθώς δεν περίμενε πως θα ειπωθεί στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι στα backstage του «The Voice» ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά, με την Βάλια Χατζηθεοδώρου να χαμογελάει αμήχανα, ωστόσο, να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει την είδηση.