Asia Express Highlights (20/11): Το ζευγάρι που αποχώρησε και η εκτός εαυτού Κρίστη Καθάργια

Τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Asia Express Highlights (20/11): Το ζευγάρι που αποχώρησε και η εκτός εαυτού Κρίστη Καθάργια

Το βράδυ της Κυριακής (20/11) στο κανάλι στου Star και την τηλεοπτική εκπομπή Asia Express (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) είχαμε σκηνικά εκνευρισμού και απογοήτευσης. Επίσης, είδαμε και την αποχώρηση ενός ακόμη ζευγαριού, φτάνοντας έτσι οι υπόλοιποι ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Τα 20/12 highlights του Asia Express

Τι συνέβη με την Κρίστη Καθάργια

Η Κρίστη Καθάργια έγινε έξαλλη με το γεγονός πως κανείς δεν σταματούσε και δεν μπορούσε να συνέθλει με τίποτα. «Και πεθαμένη να με δουν στον δρόμο, δεν θα σταματήσουν ρε» αναφώνησε η γοητευτική παίκτρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι. «Έχει βουλώσει το αυτί μου από τα νεύρα. Έχω βουλωμένο αυτί, ανεβάζω πίεση να ξέρετε! Αυτό είναι σημάδι! Ανεβάζω πίεση», πρόσθεσε έπειτα.

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε μια δοκιμασία με αρκετές δυσκολίες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημητρόπουλος εξαιρέθηκαν από τη δοκιμασία, καθώς είχαν κερδίσει την ασυλία. Μετά το τέλος του race τα ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν ποιος τελικά θα αποχωρήσει. Αυτοί που τερμάτισαν τελευταίοι και δεν τα κατάφεραν τελικά ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια. Οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει ένα μενταγιόν, το οποίο έδωσαν στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι έχουν πλέον στην κατοχή τους 10 έπαθλα.