Γιώργος Λιανός: «Το The Voice θα το παρουσιάσει...» - Το ανακοίνωσε επίσημα

Επιτέλους, ξεκαθάρισε τα πράγματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: «Το The Voice θα το παρουσιάσει...» - Το ανακοίνωσε επίσημα

Μετά τον χθεσινό 20/11 χαμό που επικράτησε με το The Voice, ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at Star και ίσως για πρώτη φορά μίλησε πιο ξεκάθαρα από ποτέ για το ποιος θα αναλάβει το project τους μήνες που εκείνος θα βρίσκεται στο Survivor All Star (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Το The Voice

«Τα Χριστούγεννα θα με βρουν εδώ. Αυτό που ξέρω για το The Voice είναι πως θα το παρουσιάσει πρόσωπο του σταθμού. Αυτό, τίποτα άλλο.»

Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη

«Υπήρξα κι εγώ συνεργάτης της Ελένης, θεωρώ ότι όταν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να έχεις προσωπικές ιδέες. Αυτό το επιβραβεύει η Ελένη Μενεγάκη, το ξέρω γιατί είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.»

Survivor

«Άγιο Δομίνικο θα φύγω με την Κωνσταντίνα και την μικρή την Βαλέρια, τα υπόλοιπα έχουν σχολείο αλλά εύχομαι το Πάσχα να έρθουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δεν θα το παρουσιάσει σίγουρα η Φαίη Σκορδά

Το όνομα της παρουσιάστριας φιγουράρει εδώ και καιρό πρώτο στη λίστα αυτών που ενδέχεται να αναλάβουν το project αλλά τελικά, δεν, λόγω του ότι θα δοκιμαστεί στην βραδινή ζώνη αλλά σε ένα σόου τύπου J2us που θα λάβει χώρα ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς είναι η καθιερωμένη εορταστική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού και θα προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου και όχι την παραμονή, στις 24, ώστε να μην "συγκρουστεί" με την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, στον ALPHA, διότι θα "παίζουν" τις ίδιες ώρες.