Έκτακτο: Σταματάει νωρίτερα σήμερα το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτο: Σταματάει νωρίτερα σήμερα το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

Μια ώρα νωρίτερα θα ολοκληρωθεί σήμερα 23/11 το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, έπειτα από απόφαση του ίδιου του σταθμού του Αμαρουσίου.

Γιατί ολοκληρώνεται νωρίτερα το Πρωινό του ΑΝΤ1

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από χθες, λόγω του ότι το ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε προβλήματα κατά την διάρκεια μετάδοσης του Μουντιάλ, όλοι οι αγώνες θε προβληθούν μέσα από το "ελεύθερο" κανάλι.

Το γεγονός αυτό όμως φέρνει μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού. Μάλιστα, σήμερα το Πρωινό του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωθεί στις 12:00 καθώς πρόκειται να μεταδοθεί o αγώνας μεταξύ Μαρόκο και Κροατίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr σήμερα αναμένεται να γίνει σύσκεψη στον ΑΝΤ1 με σκοπό να πάρουν αποφάσεις για το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες. Για ότι νεότερο λοιπόν θα σας ενημερώσουμε.

Να σημειωθεί πως χθες οι αγώνες του Μουντιαλ "έσκισαν" σε τηλεθέαση ξεπερνώντας μάλιστα και τον Σασμό.

Το σημερινό 23/11 πρόγραμμα του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1

Η αρχή στο πρόγραμμα της ημέρας γίνεται με αναμέτρηση του 6ου ομίλου, αφού το Μαρόκο αντιμετωπίζει τους φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, την Κροατία του Λούκα Μόντριτς.

Στις 15:00 παίρνει τη σκυτάλη η Γερμανία, που αντιμετωπίζει την Ιαπωνία για τον 5ο όμιλο και τρεις ώρες αργότερα η Ισπανία αγωνίζεται με την Κόστα Ρίκα.

Η "αυλαία" της ημέρας πέφτει με το Βέλγιο που αντιμετωπίζει τον ενθουσιώδη Καναδά για τον 6ο όμιλο.