Πάνω Κάτω: Το μεγάλο λάθος του ΑΝΤ1 που έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνω Κάτω: Το μεγάλο λάθος του ΑΝΤ1 που έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές

ΠΑΝΩ: Φέτος είναι η χρονιά του Γιάννη Τσορτέκη κι αν υπήρχαν τηλεοπτικά βραβεία σίγουρα θα τα σάρωνε, αφού τόσο η ερμηνεία του στο «Maestro» του MEGA όσο και στο «Αυτή τη νύχτα μένει» του ALPHA είναι καθηλωτική. Ο ηθοποιός έχει κλέψει την παράσταση και στις δύο παραγωγές και στα μάτια μας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

ΚΑΤΩ: Μπορεί η γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ, να παίζει μπάλα στον ΑΝΤ1, αλλά...

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή

...οι τηλεθεατές που βλέπουν φανατικά τη σειρά «Παγιδευμένοι» που διακόπηκε για χάρη της στρογγυλής θεάς, είναι έξαλλοι, σας λέω. Και πώς να μην είναι που ο σταθμός την έκοψε πάνω στο καλύτερο, στην ερωτική εξομολόγηση της Αννας στον Δημήτρη. Αντε τώρα να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο. Εχει χαθεί η ατμόσφαιρα, πώς να το κάνουμε.

ΠΑΝΩ: Το TV24 βέβαια συνεχίζει τη σειρά, κι έτσι κι εσείς δεν χάνετε τις καταιγιστικές εξελίξεις και είστε πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων.

ΑΝΤ1 πάνω κάτω Παγιδευμένοι

ΚΑΤΩ: Τελικά αυτή η γιαγιά Ειρήνη στον «Σασμό» είναι μεγάλο έγκλημα. Πήρε κόσμο και λαό στον λαιμό της και τώρα κάθεται και κλαίει πάνω από τα μνήματα και διαβάζει τι λένε τα πουλιά. Α, ρε Καλλιόπη. Καλά τα λες… «Βρουλάκηδες, τι περιμένεις;».

ΚΑΤΩ: Αφήστε το άλλο. Αρχίζει η γιαγιά Ειρήνη να λέει στη Μαρίνα για το κρυμμένο μυστικό. Οτι ο άντρας της, πριν την παντρευτεί, είχε «χαλάσει» την αδελφή ενός σύντεκνου. Κι εκείνος μετά πήγε να δώσει την κόρη του τη Μαρίνα στον γιο αυτού που του χάλασε την αδελφή. Σουηδία μιλάμε η Ανω Ποριά εκείνα τα χρόνια! Αυτοί, να δείτε, μέχρι το τέλος της σεζόν θα μας τρελάνουνε!

ΠΑΝΩ: Αυτό όμως το μυστικό κάθισε να το δει το 32,5% των τηλεθεατών και ο «Σασμός» κρατάει γερά την πρωτιά. Να τα λέμε κι αυτά!