MEGA: Σημαντικές αποφάσεις για τη Γη της Ελιάς - Το μέλλον του Ανδρέα Γεωργίου

Τι θα συμβεί με τον τρίτο κύκλο της σειράς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MEGA: Σημαντικές αποφάσεις για τη Γη της Ελιάς - Το μέλλον του Ανδρέα Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς μπήκε στις ζωές εκατομμυρίων τηλεθεατών στην περσινή τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως πολύ σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των τηλεθεατών. Φέτος, επέστρεψε με τη δεύτερη σεζόν και μέχρι στιγμής καταφέρνει να κάνει τη διαφορά στα νούμερα.

Μπορεί οι αλλαγές στις μέρες προβολής της σειράς να είναι πολλές (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής), ωστόσο το κοινό περιμένει καθημερινά τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς.

Γη της Ελιάς τρίτη σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο δεύτερος κύκλος της Γης της Ελιάς δε θα μπορούσε παρά να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο. Μέχρι στιγμής οι συντελεστές της σειράς δεν έχουν αποκαλύψει αν θα υπάρξει όντως τρίτη σεζόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως το μεγάλο κανάλι πλέει κατ' αυτή την κατεύθυνση.

«Εννοείται ότι θα πάει και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χρόνο αν χρειαστεί. Αυτός που το κρατάει αυτό το τιμόνι είναι ο κόσμος», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τι θα γίνει με τον τρίτο κύκλο της Γης της Ελιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι και ο Ανδρέας Γεωργίου έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την δημιουργία του τρίτου κύκλου της σειράς, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Άλλωστε, σύντομα θα μπει προσωρινό φρένο στη σειρά λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, με τη Γη της Ελιάς να επιστρέφει τον Γενάρη.

Τότε θα αποφασιστεί και αν θα πραγματοποιηθεί όντως μία ακόμα σεζόν για την αγαπημένη σειρά. Η αλήθεια είναι πως το πλήθος των χαρακτήρων καθώς και οι διαφορετικές ιστορίες, μπορούν να δώσουν το πάτημα για μία ακόμα σεζόν. Σε λίγο καιρό λοιπόν, θα γνωρίζουμε με σιγουριά αν οι χαρακτήρες της Μάνης θα βρίσκονται στις οθόνες μας και του χρόνου.