Επίσημα τέλος από το ΣΚΑΙ η Ντόρα Κουτροκόη - Η ανακοίνωση Οικονόμου και Παυλόπουλου για την αποχώρησή της

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίσημα τέλος από το ΣΚΑΙ η Ντόρα Κουτροκόη - Η ανακοίνωση Οικονόμου και Παυλόπουλου για την αποχώρησή της

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα από χθες που αναφέρουν πως η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί τόσο από την εκπομπή «Σήμερα» όσο και από τον ΣΚΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η δημοσιογράφος δέχτηκε μερικές προτάσεις για το επαγγελματικό της μέλλον στον σταθμό που αφορούν μετακίνησή της στον ευρύτερο τομέα της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή Happy Day, ο ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση να την βγάλει από το πλατό, όχι λόγω της τηλεθέασης που παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά λόγω του ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν τρεις παρουσιαστές στον αέρα, καθώς έτσι ανοίγουν περισσότερα παράθυρα, ειδικά όταν έχουν και αρκετούς καλεσμένους στην εκπομπή.

Τέλος από το Σήμερα του ΣΚΑΙ η Ντόρα Κουτροκόη

Ωστόσο, η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA επικοινώνησε χθες 1/12 με τη Ντόρα Κουτροκόη, η οποία αρκέστηκε να πει: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή».

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 2/12 και συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος επιβεβαίωσαν όλα τα δημοσιεύματα.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα. Παρατηρείτε πως είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Η συνάδελφος μας Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής.

Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα. Και φυσικά την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Οικονόμου.

Και η ίδια όμως "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή της, αδειάζοντας τόσο τον ΣΚΑΙ, όσο και τους 2 συνεργάτες της, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσής της από την εκπομπή και το κανάλι (δείτε εδώ την συνέντευξή της).