«Σηκώθηκε κι έφυγε! Αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται» - Η ενόχληση της Αγγελικής Νικολούλη με καλεσμένο της

Χαμός στον αέρα του Τούνελ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σηκώθηκε κι έφυγε! Αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται» - Η ενόχληση της Αγγελικής Νικολούλη με καλεσμένο της

Με μια νέα εκπομπή Φως στο Τούνελ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 2/12 η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την συχνότητα του MEGA, με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις να βγαίνουν στο φως για υποθέσεις που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αρχικά ενοχλήθηκε αρκετά με μήνυμα που ήρθε από τηλεθεατή, με την ίδια, κοιτάζοντας στο φως να λέει χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχιζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε.

Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι!

Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα» (δείτε εδώ το βίντεο).

Εκνευρισμένη στον αέρα του Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη

Μετά λοιπόν από αυτήν την or air έκρηξή της, η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Θήβα. Όπως αποκάλυψε, στην εκπομπή ήταν να εμφανιστεί και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό, ωστόσο αποχώρησε λίγο πριν βγει στον αέρα το Φως στο τούνελ.

«Ήταν και εδώ κοντά μας ο Σπήλιος Κρικέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αλλά δεν ξέρω… δεν συμφωνούσε με την έρευνα; Πίστευε πως όλα τα έχουν κάνει τέλεια; Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε, δεν περίμενε ούτε καν να δει το ρεπορτάζ, ενώ γνώριζε από πριν γιατί τα έχουν κάνει όλα τέλεια! Τα στοιχεία δείχνεις και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας. Από εδώ και πέρα προσβάλλεται και την εισαγγελέα που είδε ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια.

Είπε “εγώ ξέρω έγιναν όλα τέλεια” και σηκώθηκε και έφυγε. Οκ, ο καθένας δικαίωμά του, αλλά δεν ξέρω, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.