The Voice Highlights (4/12): Ο παίκτης του Survivor και ο φανατικός θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice Highlights (4/12): Ο παίκτης του Survivor και ο φανατικός θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου χθες και το The Voice, το αγαπημένο μουσικό show του ΣΚΑΪ επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο και εντυπωσιακές εμφανίσεις (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για την αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού).

Τι είδαμε χθες (4/12) στο The Voice

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και ο 26χρονος Μανώλης Σχοιναράκης, ο οποίος ερμήνευσε το "Έμεινα εδώ" του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Πάνος Μουζουράκης μόλις τον άκουσε ενθουσιάστηκε και αφού γύρισε την καρέκλα του, κατάφερε να τον αποκτήσει στην ομάδα του, χωρίς πολλά πολλά. Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησαν μερικές ερωτήσεις στον παίκτη, οι απαντήσεις του οποίου τους έκανε όλους να ξεκαρδιστούν στα γέλια και απέδειξαν πως ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του συγκεκριμένου κριτή.

«Τραγουδάω ό,τι τραγουδιέται», είπε δηλαδή με την Έλενα Παπαρίζου να "λύνεται" στα γέλια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να μάθει: «Πώς θα ήθελε να τον γνωρίσει ο κόσμος, ποιος είναι ο Μανώλης».

«Ο Μανώλης που ό, τι του δοθεί το κάνει», είπε τότε ο ίδιος και το γέλιο συνεχίστηκε.

Ο διαγωνιζόμενος που είχε τατουάζ την Έλενα Παπαρίζου

Μπορεί να μην κατάφεραν όλοι οι διαγωνιζόμενοι να περάσουν στην επόμενη φάση του The Voice, ωστόσο ένας από αυτούς που κόπηκαν, ξεχώρισε μιας και έχει τατουάζ στο χέρι του, το πρόσωπο της Έλενας Παπαρίζου.

«Θέλω να πω κάτι γιατί θα το ξεχάσω από το τρακ μου! Την επιλογή μου, αν γυρνούσατε και είχα την ευχέρεια να διαλέξω, την είχα άσσο στο μανίκι μου ή μάλλον… τατουάζ στο μανίκι μου μιας και είμαι χρόνια φαν» ανέφερε χαρακτηριστικά για να αποκαλύψει το αριστερό του μπράτσο στο οποίο είχε κάνει τατουάζ την Ελληνίδα ποπ σταρ. Κάτι που προφανώς την ενθουσίασε και έτρεξε να τον συναντήσει στη σκηνή.

The Voice Μάριος Πετρίδης