Απόφαση τελευταίας στιγμής - Επιστρέφει στην Γη της Ελιάς αλλά θα τον υποδυθεί διαφορετικός ηθοποιός

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόφαση τελευταίας στιγμής - Επιστρέφει στην Γη της Ελιάς αλλά θα τον υποδυθεί διαφορετικός ηθοποιός

Όπως έγινε γνωστό ένας ρόλος που εξαφανίστηκε για λίγο από τις εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς (δείτε τις σημερινές εξελίξεις), επιστρέφει, ωστόσο θα τον υποδυθεί ένας διαφορετικός ηθοποιός. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τους ιθύνοντες, παρόλα αυτά ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός.

Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος έφερε μεγάλη αναστάτωση στη Μάνη και στις ζωές συγκεκριμένων πρωταγωνιστών, καθώς είναι ένας αδίστακτος ρόλος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα λεφτά και η καλοπέραση.

Ο λόγος για τον Θανάση ο οποίος επιστρέφει και δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται για τις συνέπειες των πράξεών του. Πίσω στη Μάνη θα γυρίσει για να κλείσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς, παρόλα αυτά δεν θα λείψουν τα επεισόδια. Η Αρετή είναι ένας πολύ έντονος χαρακτήρας, οπότε θα τρελαθεί με το που τον δει στο δρόμο και οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε θα είναι καθηλωτικές.

Γη της Ελιάς θανάσης

Εκείνος μάλιστα θα είναι και ο λόγος - όπως γράφτηκε - που η Αρετή θα μπει στην φυλακή, αφού θα της κάνει καταγγελία με τον Κουράκο να φτάνει στα όρια του και να της περνά χειροπέδες. Βέβαια, θα ακολουθήσει δίκη στην οποία άγνωστο είναι ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό της.

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί στην Γη της Ελιάς τον Θανάση

Τον χαρακτήρα θα υποδυθεί ο Τόνυ Δημητρίου που θα αντικαταστήσει τον Αστέριο Πελτέκη.

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά μεγάλωσε στη Λευκωσία από Κύπριο πατέρα, τον επίσης ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, και Δανή μητέρα. Σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε, έχει διαρκή παρουσία στον χώρο του θεάματος.

Τελευταίες του τηλεοπτικές συνεργασίες είναι: Χωρισμένα Παλικάρια, Έγκλημα και πάθος, Παντρεμένοι κι οι δυο , Λόγω τιμής, Σπίτι Είναι, 8 λέξεις, Παρουσιάστε και Τρία Μίλια.

Τόνυ Δημητρίου Γη της Ελιάς