Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου και το Mega - Μέχρι πότε θα είναι στο πλάι της Μενεγάκη

Είναι οριστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - d_ougarezos
Instagram - d_ougarezos

Πολλά ακούμε τελευταία για τη σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη σχετικά με την εκπομπή Ελένη και το Mega, όπου συμμετέχει τα τελευταία δύο χρόνια ο δημοσιογράφος - ραδιοφωνικός παραγωγός.

Μέχρι πρότινος το κοινό έβγαζε συμπεράσματα για την εξέλιξη της σχέσης και της συνεργασίας των δύο από την από κοινού συνύπαρξη τους στο πλατό, η οποία κάποιες ημέρες μειωνόταν (δείτε εδώ, που έκανε μήνυση ο Δημήτρης).

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να σπάσει τη σιωπή του ο Δημήτρης κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με τις φήμες, που κυκλοφορούσαν: «Δεν θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπω τώρα και δεν θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις.

Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί καλά. Θέλω να είμαι σε αυτήν τη παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα. Θα ήθελα σε 2-3 χρόνια να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα επίσης η νέα χρονιά να με βρει ήρεμο», κατέληξε ο Ουγγαρέζος.

Να τονίσουμε, πως στις τελευταίες εκπομπές, βλέπουμε τον Ουγγαρέζο να έχει γυρίσει στο πάνελ, από το οποίο έλειπε και γενικότερα να επικρατεί ένα πιο ευχάριστο κλίμα.

Έτσι λοιπόν, δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του κανένα και μάλιστα μέσα από το ρεπορτάζ του Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha το Σάββατο 10/12 έγινε γνωστό, πως το συμβόλαιο του Δημήτρη με το Mega είναι τριετές κλειστό και λήγει του χρόνου.

Πότε λήγει το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το Mega

«Το συμβόλαιο του Δημήτρη είναι τριετές κλειστό, άρα Δημήτρης και Μega για τρία χρόνια είναι μαζί, Δημήτρης και Ελένη συνεχίζουν και του χρόνου μαζί », τόνισε ο Χάρης Λεμπιδάκης.