Δεν κρύβει τον έρωτά της - Το τρυφερό φιλί που έστειλε on air η Ελεονώρα Μελέτη στον Θοδωρή Μαροσούλη

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν κρύβει τον έρωτά της - Το τρυφερό φιλί που έστειλε on air η Ελεονώρα Μελέτη στον Θοδωρή Μαροσούλη

Καθόλου ασχολίαστο και απαρατήρητο πέρασε το τρυφερό φιλί της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι είναι πια ολοφάνερο πως δεν κρύβουν διόλου κι από κανέναν τον έρωτά τους (δείτε εδώ το βίντεο).

Το όμορφο αυτό στιγμιότυπο το σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 12/12 η παρέα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να στέλνει, μετά από προτροπή του Κώστα Τσουρού, ένα γλυκό φιλί στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Το τρυφερό φιλί που έστειλε on air η Ελεονώρα Μελέτη στον Θοδωρή Μαροσούλη

«Το αντίστοιχο της επίσκεψης Μπισμπίκη στη Βανδή είναι το ότι οι άντρες μας το πρωί μάς βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν βλέπουν κάτι άλλο, εμάς βλέπουν. Λίγο το πρωί, μέχρι να ετοιμάσει το παιδί ο Θοδωρής και να φύγουν, ναι, με βλέπει. Σίγουρα θα δει την πρώτη καλημέρα και θα φύγει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός πήρε τον λόγο και της απάντησε: «Τότε θέλω ένα δημόσιο φιλί» και τότε η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε ένα φιλί στον σύζυγό της.

Η Ελεονώρα Μελέτη πολλές φορές αναφέρεται στον αγαπημένο της κατά την διάρκεια της εκπομπής της και μάλιστα πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που δέχτηκε ο σύζυγός της από γυναίκα που του έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία της.

«Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη.

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”. Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια (δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο).