«Αν γίνει κάτι εδώ, θα φταίτε εσείς...» - Ένταση στο πλατό της Super Κατερίνα με Καινούργιου και Γκουντάρα

Οι σπόντες πήγαν σύννεφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν γίνει κάτι εδώ, θα φταίτε εσείς...» - Ένταση στο πλατό της Super Κατερίνα με Καινούργιου και Γκουντάρα

Τις αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 16/12 η εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αποφασίστηκε πως θα αλλάξει ξανά ώρα μετάδοσης και θα μετακινηθεί στη ζώνη 12:00 – 14:00, ενώ το περιεχόμενο θα τροποποιηθεί επίσης και θα γίνει κυρίως gossip και lifestyle.

Το τελευταίο, μάλιστα, έγινε και η αφορμή για να πραγματοποιηθούν αλλαγές και στους συνεργάτες της παρουσιάστριας. Η Μαριλού Ρεπαπή, για παράδειγμα, δεν θα είναι στο Γειά σου τη νέα χρονιά και την θέση της, όμως, φαίνεται πως θα πάρει κάποιος άλλος, ενώ αναζητείται και ένα δεύτερο πρόσθετο μέλος (δείτε εδώ τα επικρατέστερα ονόματα).

Με αφορμή λοιπόν τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αντάλλαξαν μερικές απόψεις για τις ανανεωτικές κινήσεις που γίνονται, όταν μία εκπομπή δεν έχει την επιτυχία που πρέπει, ενώ δεν παραλείφθηκαν και οι σπόντες για την περσινή πορεία του «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τον δεύτερο και τη σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα.

Οι σπόντες Καινούργιου - Γκουντάρα

«Κάστιγνκ κάνεις σε έναν άνθρωπο που ενδεχομένως να μην έχει εμπειρία. Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι μπαρουτοκαπνισμένη στις εκπομπές. Με ένα κάστιγνκ που μπορεί να πάει καλά και να κάνει νούμερα θα πουν «α μας κάνει». Δεν ισχύει αυτό. ‘Ετυχε τη μέρα που έρχεται κάποιος να κάνει νούμερα… τι σημαίνει; Ότι θα τον πάρεις στην εκπομπή; Είναι καλεσμένος ο Γρηγόρης πέρσι σε μια εγγραφή και μου λένε όλοι: να δεις τώρα ο Γκουντάρας θα κάνει 30% που ήρθε σε μας. Η εκπομπή δεν πήγε καλά. Τι έφταιγε; Και φέτος ήρθε και η εκπομπή σκίζει» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δυστυχώς πάντα την πληρώνουν οι άνθρωποι που πλαισιώνουν έναν παρουσιαστή ή μια παρουσιάστρια στο 99,9% των εκπομπών… στο 0,1% το ρίχνουν στον παρουσιαστή» ανέφερε ο Γρηγόρης, με την Κατερίνα να τον ρωτά: «Αλήθεια; Τότε πέρσι γιατί το έριξαν σε σένα και στη Ναταλί;».

«Αυτό λέω, είναι το 0,1%. Την πληρώνει και ο αρχισυντάκτης. Εκεί πρέπει να βγει ο παρουσιαστής και να πει: ρε παιδιά, τι φταίνε αυτοί; Υπάρχουν άλλα πράγματα που φταίνε. Εκεί το κανάλι θα κάνει ότι δεν τα ακούει αυτά που λες, ενώ ξέρει κατά βάθος ότι ισχύουν και θα πει: έλα να τους φάμε αυτούς, να φέρουμε άλλους. Δεν είναι έτσι, παιδάκια μου» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Διαφωνώ στα μέσα της σεζόν να φεύγουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ ικανοί, επειδή μια εκπομπή μπορεί να μην πηγαίνει καλά. Είναι χίλιοι-δυο οι λόγοι. Γιατί να φύγει κάποιος για να πάει κάποιος άλλος; Όλο λάθος για μένα. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν γίνει κάτι εδώ, θα φταίτε εσείς και δεν θα φταίω εγώ; Όλοι φταίμε» κατέληξε η παρουσιάστρια.