J2US highlights 17/12: Ο έξαλλος Κοκλώνης και τα δυο ζευγάρια που αποχώρησαν πριν τον ημιτελικό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / j2us_gr
Instagram / j2us_gr

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό 17/12 live του J2US το οποίο ήταν γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, στο τέλος του οποίου μάλιστα είδαμε όχι ένα, αλλά δύο ζευγάρια να αποχωρούν!

Τα 17/12 highlights του J2US

«Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή» - Έξαλλος ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του ALPHA

Μπορεί το Μουντιάλ να έχει πετάξει από το "βάθρο" του το Just The 2 of Us, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης δεν το βάζει κάτω και κάθε Σάββατο ετοιμάζει φαντασμαγορικά σόου για το κοινό του. Το Σάββατο 17/12, μάλιστα, ξεκίνησε το επεισόδιο με τραγούδι, κλέβοντας τις εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για ένα είδος μουσικής πολύ έξω από τα νερά του ίδιου.

Τα πράγματα, βέβαια, στη συνέχεια, πήραν μία διαφορετική τροπή, καθώς ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε με την παραγωγή και συγκεκριμένα με το κοντρόλ, διότι συνειδητοποίησε πως υπήρχε μία οθόνη που περιπλανιόταν στο στούντιο η οποία τον αποσυντόνιζε.

Ξέσπασε, λοιπόν, τότε και είπε διακόπτοντας την Βίκυ Σταυροπούλου: «Να ζητήσω μία χάρη, γιατί έχω ένα πρόβλημα με το κοντρόλ; Έχω ένα μόνιτορ από πίσω που ή δεν παίζει τίποτα ή παίζει Μίκι Μάους. Γιατί το κάνετε αυτό; Γίνεται το κοντρόλ να φτιάξει το μόνιτορ;»

Και συμπλήρωσε: «Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή 6 ώρες, τηλεμαραθώνιο!».

Η ανακοίνωση που έκανε, ωστόσο, πριν ξεκινήσουν όλα τα παραπάνω, δημιούργησε ανησυχία στους διαγωνιζόμενους, αφού αποκάλυψε πως θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρια, εφόσον ο τελικός είναι πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς, και έτσι θα αλλάξουν όλοι μαζί χρόνο διασκεδάζοντας τους τηλεθεατές.

«Παιδιά, ηρεμήστε» - Η επική αντίδραση της Στικούδη στο φιλί διαρκείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Μετά τα ευτράπελα του Νίκου Κοκλώνη με την παραγωγή στη σκηνή του Just The 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 17/12 και την ερμηνεία του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση στο πλευρό του, ακολούθησε η κριτική τους, αλλά και η επίσκεψή του ζευγαριού στα backstage όπου τους περίμενε η Κατερίνα Στικούδη.

Οι δυο τους τραγούδησαν ένα έντονο τραγούδι, το "Έχω μιαν αρραβωνιάρα", αλλά δεν κατάφεραν να το αποδώσουν σωστά, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσουν πολύ υψηλή βαθμολογία, όπως συνηθίζουν. Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκαν και αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί για να πάρουν δύναμη ο ένας από τον άλλο.

Αυτό, βέβαια, παραξένεψε το κοινό, καθώς οι τηλεθεατές έχουν συνηθίσει στα φιλιά διαρκείας που δίνουν (δείτε εδώ το φιλί των 10 δευτερολέπτων) και το σχολίασαν στο Twitter. Για να σταματήσουν να ανησυχούν τότε οι φαν, ο Μαυρίκιος έπιασε την καλή του και είπε: "Για να ηρεμήσουν οι φίλοι μας..." και την φίλησε.

Η Κατερίνα Στικούδη, που ήταν δίπλα τους εκείνη τη στιγμή αντέδρασε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, μιας και τους σκούντηξε, λέγοντάς τους: "Παιδιά, ηρεμήστε, μας βλέπουνε...", με τους θεατές, αλλά και τους κριτές να ξεσπούν όλοι σε γέλια.

Μεγάλη η συγκίνηση στο πλατό του J2US - Ανέβηκε στη σκηνή η μαμά της Λόλας

Πολλές οι συγκινήσεις στο Just The 2of Us, καθώς, μετά το φιλί διαρκείας της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου, από τη μία πλευρά, είδαμε την πιο γλυκιά πλευρά του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος καλωσόρισε στο κοινό του παιδιά και ενηλίκους από το Κέντρο αποκατάστασης Τυφλών και μάλιστα ανέβασε τον μικρό Παναγιώτη στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα δικό του τραγούδι, ενώ από την άλλη ανέβηκε στη σκηνή και μία γυναίκα, η οποία συγκίνησε με τα λόγια της για το παιδί της, αλλά δεν πρόκειται για την μητέρα του αγοριού.

«Αυτό που με συγκίνησε πολύ και με έκανε να έρθω κοντά τους ήταν η μεγάλη ζεστασιά που ένιωσα δίπλα τους, μόνο και μόνο από το πώς με αγκάλιασαν...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής πριν ζητήσει από τον τυφλό Παναγιώτη να σηκωθεί. Ο ίδιος ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Παράτησέ με" και τα σχόλια στο Twitter πήραν "φωτιά", καθώς οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο ταλαντούχος είναι, γι' αυτό και τον αποθέωσαν.

Η γυναίκα που βρέθηκε δίπλα στον παραγωγό, λοιπόν, είναι η μητέρα του Αντώνη, ή αλλιώς της Λόλας, η οποία καμάρωσε τον γιο της και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Κριτική επιτροπή, τον κόσμο, εσένα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον Αντώνη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Εύχομαι να πάρει τα χρόνια μου, να έχει μεγάλα παιδιά σαν κι εμένα, γιατί έχω έναν γιο 52 ετών. Ο Αντώνης μου είναι μικρός. Έκανε ζαβολιές μικρός. Δεν τα λέμε όλα τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε και αποχώρησε.

Άντζελα Δημητρίου: «Δημοσιογράφος είναι και τον κάναμε τραγουδιστή»

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε στη σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου αλλά τόσο η πρώη όσο, κυρίως, η δεύτερη εμφάνιση του ζευγαριού δεν κατόρθωσε όμως να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή.

Έτσι, όταν τα μουδιασμένα σχόλια από την Καίτη Γαρμπή αρχικά διαδέχονταν το ένα το άλλο από τους κριτές του «Εγώ νομίζω ότι το είπε καλά. Δεν είμαι και σίγουρη. Ίσως να μην το χρωμάτισε. Για να τα πούμε όμως, ο Παύλος δεν είναι τραγουδιστής. Και αυτό που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στο J2US είναι άθλος, παιδιά. Συγγνώμη αλλά πρέπει να το πω. Είναι δημοσιογράφος και τον κάναμε τραγουδιστή εδώ στο J2US», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Κ. Γ.: Το ίδιο όμως ισχύει και για τους άλλους διαγωνιζόμενους, παιδιά.

Α.Δ.: Δεν το χρωμάτισε το κομμάτι. Τι να κάνουμε τώρα;

«Δεν ξέρω πως να το χρωματίσω! Προσπαθώ ο άνθρωπος αλλά εντάξει. Εγώ πέρασα πολύ καλά στο κομμάτι αλλά μπορεί να μην πέρασε» πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Τα δυο ζευγάρια που αποχώρησαν πριν τον ημιτελικό

Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης στάθηκε δίπλα στα ζευγάρια προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν σε συνδυασμό της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφορίας των τηλεθεατών

Ο λόγος για τον Παύλος Σταματόπουλο με την Άντζελα Δημητρίου και την τον Τόλη Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη οι οποίοι και αποχώρησαν αμφότεροι με χαμόγελο.