Το Πρωινό: Η ξαφνική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Η ξαφνική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Ο ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, εξέδωσε ανακοίνωση για την εκπομπή που παρουσιάζει το Γιώργος Λιάγκας με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την τηλεθέαση, Το Πρωινό, που προβάλλεται καθημερινά στις 09:50.

H ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Μία ημέρα πριν από την Παραμονή Χριστουγέννων, ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και όλη η ομάδα της εκπομπής, φορούν τα γιορτινά τους και μας παρουσιάζουν ένα μοναδικά εορταστικό «Πρωινό»!

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 09:50, η αγαπημένη καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βάζει τα καλά της και μας προσκαλεί σε μια απολαυστική γιορτή με πολύ κέφι, εορταστική διάθεση, πλούσιο ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του καλωσορίζουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον δημοφιλή καλλιτέχνη που μας ξεσηκώνει, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το Πρωινό ANT1

Η Λίτσα Πατέρα μάς δίνει αναλυτικές προβλέψεις, αναλύοντας τα νέα ξεκινήματα κάθε ζωδίου, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζει τη νοστιμότερη χριστουγεννιάτικη αλμυρή τάρτα, που δεν πρέπει να λείπει από το εορταστικό τραπέζι.

Το Πρωινό ANT1 Μαρία Κορινθίου

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 09:50, «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Το Πρωινό ANT1 Γιώργος Λιαγκας

Ποια εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα τα Χριστούγεννα

Ο λόγος για την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου καθώς αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως το Σαββατοκύριακο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων δεν πρόκειται το Χαμογέλα και πάλι του MEGA να βγει στον αέρα.